ΜΠΑΣΚΕΤ

Βραβεύει τη Σιουμουρέκη η ΕΣΚΑΘ

βραβεύει-τη-σιουμουρέκη-η-εσκαθ-878767

Η ΕΣΚΑΘ, μετά την ολοκλήρωση της επιλογής των ταλαντούχων αθλητριών και τη δημιουργία των κλιμακίων και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Θεσσαλίας, διοργανώνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Αλκαζάρ την πρώτη αναπτυξιακή ημερίδα κοριτσιών με συμμετοχή των κλιμακίων Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων για τις αθλήτριες που γεννήθηκαν το 2005, 2006, 2007 και 2008

Καλεσμένοι θα είναι η διατροφολόγος κα. Μαρία Καλαφάτη, που θα μιλήσει για τις διατροφικές ανάγκες των αθλητριών, και ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Τσεμπέρης, ο οποίος θα μιλήσει για το αναπτυξιακό πρόγραμμα αθλητριών και την παρακολούθησή τους.

Μετά την παρουσίαση και τους χαιρετισμούς (09.00-09.15 π.μ.) και τις ομιλίες των δύο καλεσμένων (09.15-10.00π.μ.), θα ακολουθήσει (10.00 π.μ.-12.00μ.) το αγωνιστικό πρόγραμμα, αφού πρώτα γίνει η παρουσίαση των ομάδων και η βράβευση της παίκτριας του Ολυμπιακού Βόλου, Βασιλικής Σιουμουρέκη, για τη συμμετοχή της στην Εθνική κορασίδων κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Τσεμπέρης θα μιλήσει στους προπονητές των νόμων Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων για το αναπτυξιακό πρόγραμμα των κοριτσιών και την επόμενη μέρα θα μιλήσει στους προπονητές της Μαγνησίας στο ξενοδοχείο Domotel Ξενία (12.00μ.-13.10μ.μ.).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου