ΜΠΑΣΚΕΤ

Σεμινάριο προπονητικής μικρών ηλικιών

σεμινάριο-προπονητικής-μικρών-ηλικι-878796

Σεμινάριο προπονητικής μικρών ηλικιών διοργανώνει το B.C. Volos μεθαύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου σε συνεργασία με τον ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου και με κεντρικό ομιλητή τον Ομοσπονδιακό προπονητή και εργοφυσιολόγο κ. Ανδρουτσόπουλο Παναγιώτη.

Το σεμινάριο, που έχει σκοπό την προαγωγή της υγείας και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης των αθλητών αναπτυξιακών ηλικιών, θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας από τις 11:15-14:15 και τα αντικείμενα που θα διδαχθούν είναι τα παρακάτω, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

  • Αξιολόγηση αερόβιας ικανότητας. Προπόνηση αερόβιας ικανότητας στην παιδική και εφηβική ηλικία. Φυσική βελτίωση στις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες ωρίμανσης καθώς και φυσική βελτίωση στις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες ωρίμανσης.
  • Αξιολόγηση δύναμης και ταχύτητας. Προπόνηση δύναμης και ταχύτητας στην παιδική και εφηβική ηλικία καθώς και φυσική βελτίωση στις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες ωρίμανσης.
  • Αξιολόγηση κινητικότητας (ευλυγισία-ευκαμψία) και συντονιστικών ικανοτήτων. Προπόνηση κινητικότητας και συντονιστικών ικανοτήτων στην παιδική και εφηβική ηλικία καθώς και φυσική βελτίωση στις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες ωρίμανσης.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους προπονητές που ασχολούνται με τις μικρές ηλικίες, σε αθλητές-αθλήτριες, σε καθηγητές φυσικής αγωγής, σε γονείς και σε όσους ασχολούνται με την καλαθοσφαίριση.

Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για όλους.

Σ’ όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ, κ. Γιώργο Βλιώρα, για τη συνεργασία, τους χορηγούς του σεμιναρίου για τη στήριξη τους καθώς και τον ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Ανδρουτσόπουλο Παναγιώτη, για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Η ομάδα μας συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία και νοοτροπία πάντα κοντά στους νέους αθλητές-αθλήτριες καθώς και σ’ όσους ασχολούνται με τα νέα παιδιά, προσφέροντας την γνώση που θα οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα, ώστε να έρθουν πιο σωστά αποτελέσματα στον χώρο της προπονητικής μικρών ηλικιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε στα τηλέφωνα:

6947691002-694628423 (Καρακατσούνης Ιωάννης τεχ/κος Δ/ντης B.C. Volos – Ομοσπονδιακός προπoνητής)

6973881647 (Καρακατσούνης Κωνσταντίνος υπ. υποδομής B.C.Volos)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου