ΜΠΑΣΚΕΤ

Τεράστια μεταγραφή για τον Βόλο με Μαγκλάρα

τεράστια-μεταγραφή-για-τον-βόλο-με-μαγ-860460

Μία μπασκετμπολίστρια που έχει κάνει σπουδαία καριέρα με εγχώριους τίτλους και διεθνείς συμμετοχές ενέταξε στο δυναμικό του η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Βόλου, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Ο λόγος για την Αριστέα Μαγκλάρα, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα από τον βολιώτικο σύλλογο, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Θυμίζουμε ότι η πολύπειρη γκαρντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά: «Τεράστια μεταγραφή για τον Βόλο, που έντυσε στα κυανέρυθρα και φέρνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας την έμπειρη Αριστέα Μαγκλάρα, η οποία διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, με τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη και με συμμετοχές στην Ευρωλίγκα Γυναικών.

Η έμπειρη αθλήτρια, πρώην αρχηγός του Παναθηναικού, είναι κάτοχος 2 πρωταθλημάτων Ελλάδας (με Παναθηναϊκό και Ελληνικό), 2 Κυπέλλων (με Σπόρτινγκ και Ελληνικό), 1 Supercup Τουρκίας (με Χάταϊ), έχει 1 συμμετοχή σε Final 4 του Eurocup Γυναικών με την τουρκική ομάδα, ενώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει παίξει με τη Χάταϊ στην Ευρωλίγκα, αλλά και με τους Αστέρα Εξαρχείων και Άρη Χολαργού στο Eurocup γυναικών.

Το μπάσκετ γυναικών στη Θεσσαλία έχει όλες τις προϋποθέσεις να αναπτυχθεί σε γερές βάσεις. Η ομάδα του Βόλου που δημιουργείται έχει τις προδιαγραφές να κάνει κάτι πραγματικά καλό για τις νεαρές αθλήτριες της περιφέρειας που θα θελήσουν να έρθουν κοντά στο μπάσκετ και μέσω της ομάδας, σε επαγγελματικές συνθήκες, να μπορέσουν να εξελιχθούν και να διεκδικήσουν το μπασκετικό τους μέλλον.

Η ομάδα ουσιαστικά θα αποτελεί ένα από τα τμήματα του Ερασιτέχνη Βόλου, όπως άλλωστε και το επίσης νεοϋδριθέν τμήμα του Ποδοσφαίρου Γυναικών, που στην πρώτη του συμμετοχή στη Γ’ Εθνική αναδείχθηκε αήττητη πρωταθλήτρια και ανέβηκε κατηγορία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου