Ακόμη πιο δυνατή η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του Προμηθέα

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-22, 12:57:35
Ακόμη πιο δυνατή η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του Προμηθέα

Ακόμη πιο δυνατή αναμένεται να παρουσιαστεί και στο φετινό σχολικό πρωτάθλημα η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Προμηθέας, που καλωσόρισε τέσσερις νέες παίκτριες. Η ανακοίνωση:

«Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Προμηθέας καλωσορίζουν τις μαθήτριες-αθλήτριες Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου Ράπτη Αναστασία, Καραστάθη Δέσποινα, Πολύζου Κατερίνα.

Επίσης, καλωσορίζουν τη Λαρισαία Νταϊάκη Χριστίνα, που μετακόμισε στην πόλη μας για το αθλητικό πρόγραμμα των σχολικών ομάδων καλαθοσφαίρισης.

Στα Εκπαιδευτήρια Προμηθέας συνεχίζει η διεθνής με την Εθνική κορασίδων Βασιλική Σιουμουρέκη, ενώ ενσωματώνονται οι Σουλιώτη Ευαγγελία και Σουλιώτη Μαρία που αγωνίζονται με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Από την προηγούμενη περίοδο συμμετέχουν ακόμη οι Δραγατζίκη Κατερίνα, Λίταινα Μαριτίνα και Κουτίνα Σοφία, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα κορίτσια την προσπάθεια του σχολείου για διάκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά την κλινική Άνασσα για τη σημαντική συμβολή της τόσο στο πρόγραμμα των αθλητικών υποτροφιών όσο και στην κάλυψη των Ιατρικών εξετάσεων σε μαθήτριες και μαθητές των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Προμηθέας».

 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=