ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη μεταγραφή του Βόλου η Σουλτάνη

πρώτη-μεταγραφή-του-βόλου-η-σουλτάνη-867061

Πρώτη και μεγάλη μεταγραφή για τη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Βόλου, που έντυσε στα κυανέρυθρα τη Βολιώτισσα διεθνή καλαθοσφαιρίστρια, Ραφαέλα Σουλτάνη.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η 30χρονη Σουλτάνη είναι πολύ γνωστή στο γυναικείο μπάσκετ αλλά και στο βολιώτικο κοινό, αφού ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 Εθνική κατηγορία τις σεζόν 2014-15 & 2017-18.

Η Βολιώτισσα combo guard υπήρξε βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών Ομάδων, έχει πλούσιο βιογραφικό με συμμετοχή πολλών ετών στην Α1 γυναικών, φορώντας τις φανέλες του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, της Ολυμπιάδας Λάρισας, του Ολυμπιακού Βόλου, της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α2 γυναικών με τον Πανιώνιο, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και τα Μελίσσια.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Βόλου, που παίρνει σάρκα και οστά, εκτός από την Σουλτάνη έχει έρθει σε συμφωνία με άλλες πέντε αθλήτριες με συμμετοχές στην Α1 γυναικών, που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Από το Δ.Σ. επιλέχθηκαν και οι προπονητές (τεχνικό δίδυμο) που θα αναλάβουν τη νεοσύστατη αλλά και πολλά υποσχόμενη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου