ΜΠΑΣΚΕΤ

Δοκιμάζει τον Γάλλο Εντό η ομάδα μπάσκετ της Νίκης

δοκιμάζει-τον-γάλλο-εντό-η-ομάδα-μπάσκ-875098

Έναν κοινοτικό παίκτη έχουν δικαίωμα να έχουν στο ρόστερ τους από φέτος οι ομάδες της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών και η Νίκη δοκιμάζει από την προηγούμενη Τρίτη τον 26χρονο Γάλλο Νανζίφ Αρίστον Εντό, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει.

Ο Γάλλος παίκτης, που μπορεί να παίξει τόσο ως πάουερ φόργουορντ όσο και ως σέντερ, είναι παντρεμένος με Βολιώτισσα και θα ήθελε και ο ίδιος να βρει ομάδα στον Βόλο. Οι διοικούντες της Νίκης του έκαναν ένα δεκαήμερο συμβόλαιο και από κει και πέρα, αν ικανοποιήσει, θα διαπραγματευτούν την απόκτησή του.

Θετικά πάντως ήταν τα στοιχεία που έδειξε ο παίκτης, παρά την ελλιπή του προπόνηση, στο φιλικό με την Αγριά, που έγινε προχθές Τετάρτη στο κλειστό της Αγριάς (σ.σ. δεν κρατήθηκε σκορ, αλλά ήταν νικηφόρο για την ομάδα του Ανδρέα Μαύρου), ενώ η τεχνική ηγεσία θα τον «τσεκάρει» και στο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με την Ανόρθωση αύριο το απόγευμα στο ΕΑΚ του Βόλου.

Σχετικά με το φιλικό κόντρα στην ομάδα της Αγριάς, το προπονητικό τιμ της Νίκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά πρόσωπα και σχήματα απέναντι σε μια πολύ νεανική και γρήγορη ομάδα.

Εκτός αγώνα έμεινε ο τραυματίας Τσεσμετζίδης (θα απουσιάσει για 10 ακόμη ημέρες), ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε ο επανακάμψας από τον τραυματισμό του Σπανόπουλος. Στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο αρχηγός της Νίκης, Σάκης Κουτίνας, ο οποίος χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο και να του γίνουν τρία ράμματα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μαύρος-Τσιριγωτάκης): Σιπητάνος, Ζησόπουλος, Βερτζάγιας, Κουτσομπόρης, Κωστούλας, Μόκας, Κουτίνας, Βρεττάς, Δελεντζές, Ψιλοβίκος, Σπηλιόπουλος, Σπανόπουλος, Ιντόου, Παπαδόπουλος.

Και η ακαδημία στην Αγριά

Την Παρασκευή 9/9 και το Σάββατο 10/9 πραγματοποιήθηκαν φιλικά παιχνίδια για δύο τμήματα της ακαδημίας της Νίκης Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς.

Η Νίκη αποδέχθηκε την πρόταση της ακαδημίας της Αγριάς και συμμετείχε στο τουρνουά, ενώ οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με τις ακαδημίες της Αγριάς, της Σκιάθου και της Elite.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει την ακαδημία της Αγριάς για την πρόσκληση, τις ομάδες που μετείχαν στο τουρνουά για τα όμορφα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν, τους δικούς της αθλητές για την ευγενή τους άμιλλα και τους γονείς για τη στήριξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου