ΜΠΑΣΚΕΤ

Σούλης & 4 ακόμη «μικροί» στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης

σούλης-4-ακόμη-μικροί-στην-ομάδα-μπά-879329

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον περσινό μεγάλο άτυχο, Χρήστο Σούλη, ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου, που «προώθησε» στην ανδρική ομάδα ακόμη τέσσερις παίδες-έφηβους. Η ανακοίνωση για την ανανέωση συνεργασίας με τον Χρήστο Σούλη αναφέρει:

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον Βολιώτη αθλητή Χρήστο Σούλη (17, 1,91, PG).

O Χρήστος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα πρωταθλήματος της ανδρικής μας ομάδας απέναντι στον Αίολο Τρικάλων. Πλέον είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του κι απο τα μέσα της σεζόν κι έπειτα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, είναι ένα από τα σημαντικότερα projects της ομάδας μας και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βολιώτικου μπάσκετ.

Την περασμένη χρονιά, πέρα από τις συμμετοχές του με το ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην ομάδα του Εφηβικού τμήματος και της Κ-21 της Νίκης Βόλου που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Μαγνησίας και Θεσσαλίας αντίστοιχα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Η ανακοίνωση για την τετράδα των παίδων-εφήβων:

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τον προβιβασμό 4 ακόμη παικτών των Ακαδημιών μας στο ανδρικό τμήμα της ομάδας.

Συγκεκριμένα στο roster της Νίκης Βόλου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα ανήκουν οι Ανδρεόγλου Αλέξης (16, Guard), Μόκας Χριστόφορος (16, Guard – Forward), Τουτουντζόγλου Βαγγέλης (17, Forward) και Ψιλοβικός Αντώνης (17, Forward), ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μέρος στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας θα παίρνουν κι άλλοι αθλητές των ακαδημιών μας.

Τα παραπάνω αποτελούν στρατηγική επιλογή της ομάδας μας που συνάδει με την φιλοσοφία του προπονητικού staff για τη σχέση των υποδομών με την πρώτη ομάδα και τη φυσική συνέχεια στην εξέλιξη ενός αθλητή που έχει επιλέξει να μάθει το μπάσκετ μέσα από τις ακαδημίες τις Νίκης Βόλου. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου