ΜΠΑΣΚΕΤ

Τμήμα γυναικείου μπάσκετ από τον ΑΣ Βόλος  

τμήμα-γυναικείου-μπάσκετ-από-τον-ασ-βό-885894

Ακόμη ένα τμήμα, αυτό του γυναικείου μπάσκετ, ξεκινά ο Α.Σ. Βόλος, μετά την περσινή δημιουργία του τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου και όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση: «Μετά την άκρως επιτυχημένη προσπάθεια με τη δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου (απορρόφησε το γυναικείο τμήμα του Μαγνησιακού) το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε την ίδρυση και γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης.

Με γνώμονα πάντα το μότο του συλλόγου από την ίδρυσή του «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» και με αδιαπραγμάτευτο όρο τη συνεργασία, ώστε να επιτευχθούν μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά ταυτόχρονα και να δοθούν ευκαιρίες στους αθλητές-τριες της πόλης μας να αγωνισθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και μέσω αυτής της προσπάθειας να διεκδικήσουν το αθλητικό τους μέλλον, ο σύλλογός μας δήλωσε συμμετοχή στο γυναικείο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της ΕΣΚΑΘ.

Ο σύλλογός μας ξεκινά από το τοπικό πρωτάθλημα και ενώνει τις δυνάμεις του αρχικά με την Ανόρθωση Βόλου, όπου αυτή τη στιγμή στην ακαδημία της αθλούνται 140 αθλητές-τριες (50 είναι τα κορίτσια), ενώ υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, ώστε να προχωρήσει η συνεργασία – συνένωση και με άλλες δυο ακαδημίες του Βόλου που δραστηριοποιούνται στο γυναικείο μπάσκετ.

Η γυναικεία ομάδα λοιπόν παίρνει σάρκα και οστά. Ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία τέσσερις αθλήτριες με συμμετοχές στην Α1 γυναικών, που θα προκαλέσουν αίσθηση, συμφώνησαν επίσης και έρχονται στον Βόλο δυο διεθνείς παίκτριες (μία κοινοτική και μία ξένη), ενώ επιλέχθηκαν και οι προπονητές (τεχνικό δίδυμο) που θα αναλάβουν τη νεοσύστατη, αλλά και πολλά υποσχόμενη γυναικεία ομάδα του συλλόγου, με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται εντός της επόμενης εβδομάδας και μόλις μπουν και οι τελικές υπογραφές στα συμφωνητικά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου