ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιώργος Βλιώρας στη Νίκη ως team manager

ο-γιώργος-βλιώρας-στη-νίκη-ως-team-manager-887007
Ο Γιώργος Βλιώρας ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο νέος team manager της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ενώ η παλιά δόξα των κυανόλευκων, που ήταν μέλος της ομάδας της Α’ Εθνικής στην αρχή της δεκαετίας του ’80, Γιώργος Δεληκούρας, αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού συμβούλου. Η ανακοίνωση:
“Στην προσπάθεια της διοικητικής ενίσχυσης του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», εντάσσονται στη Διοικούσα Επιτροπή ο Γιώργος Βλιώρας ως Team Manager και ο Γιώργος Δεληκούρας ως Τεχνικός Σύμβουλος.
Ο κ. Βλιώρας θα έχει το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ της ομάδας και της διοίκησης, για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν, ενώ ο κ. Δεληκούρας με τη μεγάλη του εμπειρία στον χώρο αποτελεί εγγύηση, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και διοικητικό επίπεδο.
Αθλητικοί βίοι παράλληλοι για τους δύο άντρες, αφού έχουν διατελέσει παίκτες και προπονητές της ομάδας στο παρελθόν και μέλη της ομάδας που αγωνίστηκε στη Α’ Εθνική κατηγορία, ενώ ο κ. Δεληκούρας διετέλεσε για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.
Με αυτές τις κινήσεις, η διοίκηση προσπαθεί να οργανώσει και να «θωρακίσει» την ομάδα, εν όψει της δύσκολης σεζόν που ακολουθεί, αρχής γενομένης από τον αγώνα κυπέλλου στις 21 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Βίκο Ιωαννίνων και με την έναρξη του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Πρωτέα Γρεβενών.
* Το ερχόμενο Σάββατο (10 Σεπτεμβρίου) στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο φιλικό αγώνα ανοιχτό στους φιλάθλους μας, απέναντι στον Λεύκιππο Ξάνθης”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου