ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη συγκέντρωση για τα αγωνιστικά τμήματα του B.C. Volos

πρώτη-συγκέντρωση-για-τα-αγωνιστικά-τ-856532

Τα τμήματα Ανδρικό-Εφηβικό-Παιδικό-Παμπαίδες-Παγκορασίδες-Μίνι του B.C. Volos θα δώσουν σήμερα το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της αγωνιστικής σεζόν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στις 14.30, με τον βολιώτικο σύλλογο να ανακοινώνει τα εξής:

«Είναι η 15η χρονιά από τότε που η ακαδημία μας άρχισε τη λειτουργία της στην πόλη του Βόλου, αλλάζοντας τα δεδομένα στην προπόνηση και την οργάνωση των ομάδων που ασχολούνται με νεαρούς παίκτες και παίκτριες.

Στη διάρκεια αυτών των ετών έχει να επιδείξει πολλές εκδηλώσεις που άφησαν το στίγμα τους: καμπ μπάσκετ, τελετές λήξης, τουρνουά, φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας με τις μεγαλύτερες ομάδες, όπως π.χ. Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ-Καρδίτσα-Ολύμπια-Παρτιζάν και άλλες, παρακολούθηση αγώνων Α1, φιλανθρωπικά τουρνουά για την «ΠΙΣΤΗ» και τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες (όλα τα χρόνια), σεμινάρια μπάσκετ σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης… Όλα αυτά με την παρουσία όλων των μεγάλων ονομάτων του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, που παρέλασαν από την πόλη μας.

Να σημειωθεί ότι πολλοί νεαροί παίκτες και παίκτριές μας, μέσα από ένα πρωτοποριακό προπονητικό πρόγραμμα, μετά τις σπουδές τους αγωνίσθηκαν ή και ακόμα αγωνίζονται στα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας (11 αθλητές-αθλήτριές μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για μας).

Όλα αυτά και άλλα πολλά σ’ όλα αυτά τα χρόνια, που έγιναν μόνο από την αγάπη για το άθλημα του μπάσκετ και την αγάπη για τα παιδιά μας.

Έτσι, λοιπόν, και φέτος κάνουμε μια νέα αρχή και καλούμε όλα τα παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο από 4-18 χρόνων (κορίτσια-αγόρια) να έρθουν στην ομάδα μας να γνωρίσουν το μπάσκετ μέσα από ένα διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα της προπονητικής, το οποίο υλοποιούν οι έμπειροι προπονητές μας-καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση των ΤΕΦΑΑ των Πανεπιστημίων της χώρας μας με δίπλωμα Α’ κατηγορίας.

Διδάσκουν οι:

Καρακατσούνης Ιωάννης: Τεχνικός Δ/ντης

(Ομοσπονδιακός προπονητής από το 2018, επτά χρόνια προπονητής στα τμήματα υποδομής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς, προπονητής επί σειρά ετών στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες με διακρίσεις και κατακτήσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων, καθηγητής φυσικής αγωγής, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου).

Καρακατσούνης Κων/νος: Υπεύθυνος Υποδομών

(πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, προπονητής στις Εθνικές κατηγορίες με πολλές διακρίσεις καθώς και με κατακτήσεις πολλών πανελληνίων πρωταθλημάτων σε κορασίδες, νεάνιδες, καθηγητής φυσικής αγωγής, απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου).

Γκούμας Χρήστος: Προπονητής τμημάτων υποδομής

(πρώην προπονητής τμημάτων υποδομής Ηρακλή Θεσσαλονίκης Α1 ΕΣΑΚΕ, προπονητής και σε τμήματα άλλων ομάδων, καθηγητής φυσικής αγωγής, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου).

Σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:30 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, για να δοθούν τα προγράμματα προπόνησης.

Παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες μας να βρίσκονται στην προκαθορισμένη ώρα στο κλειστό για την ενημέρωσή τους.

Τα τμήματα που θα πρέπει να βρίσκονται στη συγκέντρωση είναι τα εξής:

Ανδρικό-Εφηβικό-Παιδικό-Παμπαίδες-Παγκορασίδες-Μίνι.

ΑΝΔΡΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ

Σταύρου-Λωριδόπουλος-Στακιάς-Περδικούλης-Ευτυχιάδης-Δήμου-Μπελέτης-Παπαπάνος Φ.-Πλαγεράς-Τσαρδακάς-Ανδρεαδάκης-Γκάγκας-Τζίκουλας-Μαυρογένης-Μαυραγάκης-Παπαγιάννης-Λάμμα.

ΠΑΙΔΙΚΟ

Ανδρεαδάκης-Γκάγκας-Τζίκουλας-Σάμιος-Γκιόνα-Μπακιρτζής-Πλιατσικάς-Σαβοργιανάκης-Μπουκουβάλας-Μακρής-Παπαπάνος Δ.-Πατακιούτης-Καρακατσούνης-Καρκαλέτσος-Ελευθερούλης-Δούσκας.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Λωριδοπούλου-Γκουγκαρά-Γκιόνι Φ.-Γκιόνι Ρ.-Αντωνακοπούλου-Κούρου-Κουτσιμπού-Παπακοσμά-Μπαλάση Ε.-Μπαλάση Σ.-Δαφερέρα-Φασουράκη-Μιχάλαρου

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Χατζηλίγος-Γκιόνα-Μπούρης-Νέος-Μπράτσος-Δημουλής-Χούστης-Μαργαρίτης-Δούσκας-Δαλαβέρης-Φτούλης-Κουζιώκας Ν.-Πάρνος-Πότσι

ΜΙΝΙ

Λυχναράς-Θωμόπουλος-Μιχάλης-Μπάσιος-Σαββόπουλος-Παπακοσμάς-Καραγεώργος-Ψιώτας-Παπαγεωργίου-Γιαννουσάς.

Στη συγκέντρωση θα είναι παρών ο τεχνικός μας Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης, ο υπεύθυνος υποδομών κ. Καρακατσούνης Κων/νος, ο προπονητής των τμημάτων υποδομής κ. Γκούμας Χρήστος καθώς και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και γραμματειακής υποστήριξης κ. Κύρου Μιχαέλα.

Για τα τμήματα της υποδομής μας θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, μόλις δοθούν τα γήπεδα από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βόλου, ενώ παράλληλα όλοι οι γονείς των μικρών μας αθλητών θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την έναρξη των προπονήσεων και των εγγραφών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στα παρακάτω τηλέφωνα:

Καρακατσούνης Ιωάννης (τεχ/κος Δ/ντης)

6947691002-6946284232-6972124459-2421082748

Καρακατσούνης Κων/νος (υπ. υποδομών)

6973881647-2421080225

Γραμματεία ομάδας: κ. Κύρου Μιχαέλα

6987048486-6949691465

Και στη σελίδα μας στο fb (bcvolos)

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ … ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ… ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ …

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!

WE ARE B.C. VOLOS BASKETABALL ACADEMY 2007-2022…

PLAY WITH «PASSION»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου