ΜΠΑΣΚΕΤ

Απέκτησε Γενιτσαρίδη, ανανέωσε με Χριστάκη ο Ιωνας

απέκτησε-γενιτσαρίδη-ανανέωσε-με-χρι-857065

Τετράδα μεταγραφών για τον Ιωνα το προηγούμενο διήμερο, που χθες έκανε γνωστή την απόκτηση του Γενιτσαρίδη, ενώ συμφώνησε και με τον Χριστάκη για την παραμονή του.

Η ανακοίνωση για Γενιτσαρίδη: «Ο Α.Σ. Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Γενιτσαρίδη. Ο Γιώργος είναι πρωτοετής φοιτητής, που έρχεται φέτος στην πόλη μας.

Προέρχεται από την ομάδα του Ηρακλείου ΟΑΑ, με την οποία είχε σημαντική παρουσία τόσο στο αντρικό τμήμα όσο και στο εφηβικό, με το οποίο αγωνίστηκε και στην τελική φάση που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του. Αγωνίζεται και στις δυο θέσεις των γκαρντ και αναμένεται να αποτελέσει κι αυτός μια σημαντική επιλογή για την περιφέρεια της ομάδας μας.

Καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Ίωνα, Γιώργο. Καλή χρονιά να έχεις, με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού».

Η ανακοίνωση για Χριστάκη: «Ο Α.Σ. Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Σωκράτη Χριστάκη. Ο Σωκράτης επέστρεψε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο και τη βοήθησε πολύ να πετύχει τους στόχους της, συνεχίζοντας επάξια και φέτος στον Ίωνα».

Η ακαδημία

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στα τμήματα υποδομής του Ίωνα την περασμένη Τετάρτη 31 Αυγούστου, με τον βολιώτικο σύλλογο να τονίζει: «Το τμήμα του παιδικού-προπαιδικού (γεννηθέντες 2007-2008-2009) έχει προπόνηση 12-13.30 στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος.

Το τμήμα μίνι τζούνιορ (γεννηθέντες 2011 και μετά) έχει προπόνηση 19.00-20.00 στο ανοιχτό γήπεδο της ομάδας στο Καραγάτση.

Για πληροφορίες εγγραφές θα μας βρείτε στις ώρες των προπονήσεων, όπως είναι παραπάνω.

Επίσης μπορεί όποιο παιδί θέλει να έρθει να δοκιμάσει να προπονηθεί στην ομάδα μας και να μας γνωρίσει από κοντά..

Για πληροφορίες εγγραφές μπορείτε να καλέσετε:

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Στέλιος Τσάβες: 6974828015

  • ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:

Αλέξης Βαζάκας: 6985752250

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

Στέφανος Φαρμάκης: 6979224462

Καλή χρονιά ευχόμαστε στα παιδιά μας αλλά και σε όλα τα παιδιά με υγεία… Περιμένουμε και άλλα παιδιά να έρθουν στη μεγάλη οικογένεια του Ιωνα, να κάνουν νέους φίλους και το κυριότερο να ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ και να χαρούν το μπάσκετ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου