ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγκίνηση στην υποδοχή Σιουμουρέκη  

συγκίνηση-στην-υποδοχή-σιουμουρέκη-857959

Χθες Τρίτη (30/8) ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχθηκε τη Βασιλική Σιουμουρέκη, που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ με την Εθνική Κορασίδων στην Πορτογαλία.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Υποδεχτήκαμε την αθλήτριά μας, Βασιλική Σιουμουρέκη, που επέστρεψε από το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ πρωτάθλημα κορασίδων, όπου η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την 6η θέση.

Με συγκίνηση και χαρά συμπαίκτριές, προπονητές και γονείς της ευχηθήκαμε η επιτυχία της αυτή να έχει ανάλογη συνέχεια.

Στην όμορφη γιορτή μας, το παρών έδωσε και η μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Μπουντούρης, που πλέον έχει αναλάβει την αντρική ομάδα, όπως και την αναγέννηση της ακαδημίας του Ολυμπιακού μας.

Ο Μπουντούρης συνεχάρη με τη σειρά του τη Βασιλική και της έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές του. Με αυτές άλλωστε τις αρχές πορεύτηκε και ο ίδιος και κατέκτησε την κορυφή.

Με τη σειρά της η κόουτς της ομάδας, Ελένη Παπαθανασίου, της προσέφερε δώρα και της ζήτησε να συνεχίσει μέσα από τη συλλογική σκληρή δουλειά να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της καταξίωσης.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κυριάκος Κυριακόπουλος, της μετέφερε τα συγχαρητήρια της Διοίκησης, ενώ με τη σειρά του ο μεγάλος χορηγός της ομάδας και επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Δημήτρης Καραστάθης (ΑΝΑΣΣΑ), τη συνεχάρη, τονίζοντας πως όλη η ομάδα θα είναι πάντα κοντά της και θα χαίρεται με τις επιτυχίες της.

Η Βασιλική Σιουμουρέκη «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτριών της που τις στήριξε και τη στήριξαν, για να φτάσουν όλες μαζί στην επιτυχία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου