ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει ο Στάμος στον Αιολικό

συνεχίζει-ο-στάμος-στον-αιολικό-858381

Συνεχίζει ο Νίκος Στάμος με τον Αιολικό, ο οποίος τονίζει σε ανακοίνωσή του: «Το Δ.Σ. του Αιολικού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Νίκο Στάμο που επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα μας. Ο Νίκος από το πρώτο λεπτό ταίριαξε απόλυτα με τα νέα παιδιά και με τη φιλοσοφία μας. Ο Νίκος βλέπει τον κόσμο από τα 2,05 μέτρα, διακρίνεται για το σουτ από μέση απόσταση αλλά και για τον έξυπνο τρόπο που αγωνίζεται.

Οι λόγοι που ο Νίκος αποφάσισε να συνεχίσει στον Αιολικό, αποτυπώνονται στα παρακάτω λόγια του: «Ο βασικός λόγος που έμεινα στην ομάδα είναι ο Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο και γνωρίζω από μικρό παιδί, καθώς δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για μένα, ώστε να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ. Γενικά μου αρέσει το κλίμα και η φιλοσοφία που έχει η ομάδα. Η οργάνωση, η συνέπεια, οι φιλοδοξίες. Νεανική ομάδα με φόντα για δυνατό μέλλον. Υπόδειγμα για ομάδα τοπικού. Επίσης, συνετέλεσε σ’ αυτό και η επιλογή του πολύ έμπειρου προπονητή, Γιάννη Στεργιόπουλου.

Είναι και προσωπικό στοίχημα να επανέλθω, να κάνω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου