ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μπαμ» με Ιωάννα Αρτεμισίου ο Ολυμπιακός Βόλου

μπαμ-με-ιωάννα-αρτεμισίου-ο-ολυμπια-858695

Σε σημαντική προσθήκη στο έμψυχο υλικό της προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με τις «ερυθρόλευκες» να ενισχύονται σημαντικά με την απόκτηση της έμπειρης φόργουορντ Ιωάννας Αρτεμισίου.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η Αρτεμισίου, που έμαθε μπάσκετ στον Ολυμπιακό Βόλου, αγωνιζόμενη σε Α1 και Α2 κατηγορία, αγωνίστηκε επίσης με επιτυχία σε Γιάννενα, Αρχέλαο Κατερίνης, Νίκη Βόλου και Νέο Ρύσιο.

Φέτος, στοχεύοντας να ολοκληρώσει και τις σπουδές της, επέστρεψε στην αγαπημένη της ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του. Σημαντικό ρόλο στην επιστροφή της στον Ολυμπιακό έπαιξαν η Διοίκηση του Συλλόγου και ο χορηγός της ομάδας κ. Δημήτρης Καραστάθης (πολυιατρείο ΑΝΑΣΣΑ).

Η 21χρονη καλαθοσφαιρίστρια διακρίνεται για το δυναμικό της παιχνίδι και την ευχέρεια της στο σκοράρισμα, τόσο μέσα στη ρακέτα, όσο και στην περιφέρεια.

Οι προπονητές, οι συναθλήτριές της, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλωσορίζουν την Ιωάννα Αρτεμισίου στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου