ΜΠΑΣΚΕΤ

Σιουμουρέκη: Παράσημο η έκτη θέση  

σιουμουρέκη-παράσημο-η-έκτη-θέση-858701

Με την έκτη θέση αποχαιρέτησε το Ευρωπαϊκό U16 στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας η Εθνική Κορασίδων μπάσκετ, εξασφαλίζοντας από νωρίς τον βασικό στόχο της παραμονής. Στο τελευταίο παιχνίδι της στη διοργάνωση ηττήθηκε προχθές Σάββατο από την Ουγγαρία με 58-44, με την παίκτρια του Ολυμπιακού Βόλου, Βασιλική Σιουμουρέκη, να σημειώνει δύο πόντους.

Μάλιστα σε δηλώσεις της στο σάιτ της ΕΟΚ η Βολιώτισσα μπασκετμπολίστρια τόνισε: «Είχαμε πάθος, θέληση και παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Επαιξε σημαντικό ρόλο και η κούραση, ωστόσο, δώσαμε το 100% συνολικά στη διοργάνωση. Αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες και από κάθε παιχνίδι κερδίζαμε και κάτι.

Δεθήκαμε ως ομάδα, γνωριστήκαμε πολύ καλά τα κορίτσια μεταξύ μας και είχαμε άψογη συνεργασία με όλο το προπονητικό τιμ.

Οταν αρχίσαμε την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό, στόχος ήταν η παραμονή (σ.σ. στην Α’ Κατηγορία). Τα καταφέραμε και μάλιστα μπήκαμε και στην οκτάδα. Η έκτη θέση είναι ένα σημαντικό παράσημο γι’ αυτή την ομάδα».

O Ολυμπιακός Βόλου σε συγχαρητήρια ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Θερμά

Συγχαρητήρια και στη δική μας Βασιλική Σιουμουρέκη, που τίμησε τη γαλανόλευκη, όπως και όλες οι συμπαίκτριές της κι έζησε μια συγκλονιστική εμπειρία. Βασιλική μας, είμαστε περήφανοι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ για σένα και για τις συμπαίκτριές σου. Τα καλύτερα έρχονται».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου