ΜΠΑΣΚΕΤ

Συλλυπητήρια της Νίκης Βόλου για τον Νίκο Μιάμη

συλλυπητήρια-της-νίκης-βόλου-για-τον-ν-871216

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μιάμης, που ήταν παίκτης της πρώτης ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου το 1954 και μετέπειτα πρόεδρός της.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” για τον εμβληματικό μπασκετάνθρωπο τονίζεται: “Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Μιάμη που έφυγε από τη ζωή. Το βολιώτικο μπάσκετ είναι από σήμερα πιο φτωχό.

Ο Νίκος Μιάμης υπηρέτησε για χρόνια τον Σύλλογο όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως παράγοντας. Διετέλεσε πρόεδρος της Νίκης Βόλου στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και έφορος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ. Μάλιστα, ήταν εκείνος που ίδρυσε τους νέους αθλητές, δημιουργώντας ένα “φυτώριο” από πολλά νέα παιδιά που αγαπούσαν το μπάσκετ και συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Καλό παράδεισο Νίκο…”.

Σε δική της συλλυπητήρια ανακοίνωση η Δ.Ε. μπάσκετ αναφέρει: “Με λύπη πληροφορηθήκαμε τον χαμό ενός εκ των πρωτεργατών του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, του εμβληματικού Νίκου Μιάμη, σε ηλικία 83 ετών.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, οι προπονητές και οι αθλητές μας εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο εκλιπών ήταν παίκτης της πρώτης ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου το 1954 και ένας εκ των ανθρώπων που έπεισαν την τότε διοίκηση της Νίκης Βόλου εκτός από το ποδόσφαιρο να δημιουργήσει και τμήμα καλαθοσφαίρισης.
Υπηρέτησε επίσης την ομάδα μας για πολλά χρόνια ως παράγοντας, ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Νίκης Βόλου στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και έφορος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.
Μάλιστα, ήταν εκείνος που ίδρυσε τους Νέους Αθλητές Νίκης, δημιουργώντας ένα “φυτώριο” από πολλά νέα παιδιά που αγαπούσαν το μπάσκετ, συμμετείχαν στα ανδρικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ και μέσα από αυτούς βγήκαν πολλοί αθλητές που στελέχωσαν την ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου και υπήρξαν μέλη των “μικρών” Εθνικών ομάδων.
Καλό σου ταξίδι κύριε Νίκο…”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου