ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγχαίρει Θεοδωρόπουλο και Γκινίδη ο Αιολικός  

συγχαίρει-θεοδωρόπουλο-και-γκινίδη-ο-874902

Τους Θεοδωρόπουλο και Γκινίδη συγχαίρει ο Αιολικός για την επιτυχία τους να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Θεοδωρόπουλο: «Το Δ.Σ., η Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη συγχαίρουν τον αθλητή Θεοδωρόπουλο Νίκο για την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας του Αιολικού, αλλά και βασικός παίκτης της αντρικής. Εισήχθη στα Ψηφιακά Συστήματα Λάρισας, που ήταν και η πρώτη του προτίμηση. Ο Νίκος συνδύασε εκπαίδευση και αθλητισμό, καθόσον ήταν παρών μέχρι τέλος σε όλες τις προπονήσεις και σε όλους τους αγώνες της εφηβικής και αντρικής ομάδας. Τον ευχαριστούμε. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!».

Η ανακοίνωση για τον Λευτέρη Γκινίδη: «Το Δ.Σ., η Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη συγχαίρουν τον αθλητή Γκινίδη Λευτέρη για την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Λευτέρης έκανε τεράστια προσπάθεια, καθώς καθημερινά ερχόταν από την Αγχίαλο για προπονήσεις και φροντιστήρια στο Βόλο. Εισήχθη στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, που ήταν και η πρώτη του προτίμηση. Ο Λευτέρης συνδύασε εκπαίδευση και αθλητισμό. Τον ευχαριστούμε. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου