ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχωρεί λόγω μη τήρησης των συμφωνηθέντων ο Γκουγκουτούδης

αποχωρεί-λόγω-μη-τήρησης-των-συμφωνηθ-886913
Κάτι δεν λειτουργεί καλά στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ο προπονητής Παναγιώτης Γκουγκουτούδης με προσωπική του δήλωση που απέστειλε στα ΜΜΕ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη ομάδα, κατηγορώντας τους διοικούντες ότι δεν τήρησαν τη συμφωνία που έκαναν. Αναλυτικά όσα τονίζει ο νεα
“Με την παρούσα γνωστοποιείται η αποχώρησή μου από τη θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και η επακόλουθη λύση της συνεργασίας μου με τον Σύλλογο.
Η αποχώρηση αυτή δεν συντελείται ελαφρά τη καρδία, αλλά ανακύπτει κατόπιν προφορικής παραδοχής, περί αδυναμίας τήρησης των συμφωνηθέντων, εκ μέρους της Διοίκησης τόσο σε σχέση με τη δική μου προπονητική συμφωνία, όσο και αναφορικά με την ευόδωση της δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου για τη φετινή, ιδιαίτερα απαιτητική, αγωνιστική χρονιά.
Θλίβομαι ειλικρινά για την εξέλιξη αυτή και εύχομαι στο τμήμα να μπορέσει να επανακτήσει τη σταθερότητα και τη δυναμική που αξίζει σε αυτό και στους πολυάριθμους φίλους του”.
Παραίτηση και Αγη Τζούμα
Και ο βοηθός του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, Αγης Τζούμας, όπως ήταν φυσικό, παραιτήθηκε από τη θέση του, τονίζοντας τα εξής: “Μετά από κύκλο γεγονότων που συνέβησαν στο αντρικό τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, παραίτηση πρώτου προπονητή και παραίτηση ανθρώπου διοίκησης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία μαζί μου, παραιτούμαι από τη θέση του βοηθού προπονητή.
Ελπίζω ο σύλλογος να βρει τον δρόμο του. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν γι’ αυτή τη θέση καθώς και τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη για τις αμέτρητες ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας που διέθεσε”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου