ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάλεσμα της ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου σε κορίτσια

κάλεσμα-της-ακαδημίας-μπάσκετ-του-ολυ-891697

Κάλεσμα σε όσα κορίτσια από 12 ετών και άνω θέλουν να ενταχθούν στην ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κάνει ο ερυθρόλευκος σύλλογος με ανακοίνωσή του, η οποία αναφέρει τα εξής: «Ελα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Σε λίγες μέρες ξεκινά η νέα αγωνιστική χρονιά.

Τα κορίτσια μας, μετά την κατάταξή τους στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες με την κατάκτηση της 6ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων και την αήττητη κατάκτηση των πρωταθλημάτων Μαγνησίας, Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, ετοιμάζονται να ζήσουν νέες μεγάλες εμπειρίες, υπηρετώντας το άθλημα που όλοι μας λατρεύουμε το μπάσκετ.

Στόχοι πολλοί και σημαντικοί για τη φετινή χρονιά. Ο Ολυμπιακός μας θα πρωταγωνιστήσει και πάλι σε όλα τα πρωταθλήματα (γυναικών, νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων) που θα πάρει μέρος.

Έχοντας το πιο νεανικό ρόστερ σε όλες τις κατηγορίες, ετοιμαζόμαστε και πάλι να δώσουμε την ευκαιρία της καθιέρωσης στα κορίτσια της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας. Καλούμε λοιπόν όσα κορίτσια πάνω από 12 ετών θέλουν να ενταχθούν στις ομάδες μας να έρθουν να πλαισιώσουν τις προσπάθειές μας και να βιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, κάνοντας νέες φιλίες και ζώντας δυνατές εμπειρίες στα γήπεδα.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: Κυριάκος Κυριακόπουλος τηλ. 6944753405, Δημήτρης Καραστάθης 6973738276, Ελένη Παπαθανασίου 6945411031, Κώστας Δέρβος 6974929604».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου