ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Ανόρθωση και τη νέα σεζόν ο νεαρός Ακριβόπουλος

στην-ανόρθωση-και-τη-νέα-σεζόν-ο-νεαρός-854526

Ο 18χρονος γκαρντ Νίκος Ακριβόπουλος, που έκανε πέρσι κάποιες λίγες συμμετοχές λόγω μαθητικών υποχρεώσεων, με την Ανόρθωση, παρέμεινε στην ομάδα, που ανακοίνωσε τα εξής:

«Στην Ανόρθωση επενδύουν στο μέλλον και στη δική τους ακαδημία και έτσι προωθούνται νεαροί αθλητές στην πρώτη ομάδα, που φέτος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Το ίδιο συνέβη και με τον ταλαντούχο Βολιώτη πλέι μέικερ, Νίκο Ακριβόπουλο, που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και θα ανήκει στο ρόστερ και

Ο Νίκος Ακριβόπουλος αγωνίζεται στη θέση 1, έχει ύψος 1.85, είναι 18 χρόνων και διακρίνεται για τα οργανωτικά του προσόντα, την καλή τεχνική του κατάρτιση και το «μυαλωμένο» του παιχνίδι παρά το νεαρό της ηλικίας του. Από πέρυσι, ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην ομάδα του, στο πρωτάθλημα των εφήβων της ΕΣΚΑΘ.

Ο Νικόλας δείχνει λοιπόν τον δρόμο και στους άλλους αθλητές της ακαδημίας, όπου δίνεται μεγάλο βάρος και ήδη φέτος άλλοι τέσσερις αθλητές από το εφηβικό τμήμα θα προωθηθούν και θα επανδρώνουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου, που μόλις σε τρία χρόνια ζωής μετρά ήδη τρεις συνεχόμενες ανόδους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου