ΜΠΑΣΚΕΤ

Υπερπλήρης στην περιφέρεια η Ανόρθωση, πήρε και Ιλτσογλου

υπερπλήρης-στην-περιφέρεια-η-ανόρθωσ-862290

Ο Θοδωρής είναι ο πέμπτος παίκτης που φεύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου και πηγαίνει στην Ανόρθωση, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Αναλυτικά: «Στα κυανέρυθρα τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Ιλτσογλου, που συμφώνησε σε όλα με τη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική Ανόρθωση.

Ο Ίλτσογλου είναΙ 35 χρόνων, αγωνίζεται ως shooting guard, διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, για τα αμυντικά του προσόντα και για το μακρινό σουτ. Αγωνίζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας φορέσει τις φανέλες του Γ.Σ Φαρσάλων, με τον οποίον πανηγύρισε δυο συνεχόμενες ανόδους από Α1 ΕΣΚΑΘ σε Γ’ Εθνική και από τη Γ’ Εθνική στη Β’, του Ολυμπιακού Βόλου τα τελευταία πέντε χρόνια (πετυχαίνοντας πάλι δύο ανόδους μέχρι και τη Β’ Εθνική), ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ανάληψη Βόλου. Επίσης ήταν μέλος του 7ου Λυκείου Βόλου, που πήρε την 4η πανελλήνια θέση.

Ο δυναμικός αθλητής προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου, όντας ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του, βοηθώντας της να παραμείνει στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Αγωνίστηκε σε 25 από τους 26 αγώνες με κορυφαία επίδοση τους 19 πόντους με τέσσερα εύστοχα τρίποντα στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Με την προσθήκη του Ίλτσογλου η περιφέρεια της Ανόρθωσης δείχνει υπερπλήρης, αφού έχουν ήδη αποκτηθεί οι αξιόλογοι αθλητές Γκοντόπουλος Αντώνης, Σιμάκης Χρήστος, Αγκρής Κώστας (όλοι προέρχονται από τη Β’ Εθνική), ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ο δεινός σκόρερ Θωμάς Καραγεώργος, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος στα εύστοχα τρίποντα (σημείωσε 80 σε 24 αγώνες) καθώς και ο ταλαντούχος Χρήστος Παπαϊωάννου.

Τέλος, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί άλλος ένας παίκτης (από την Αθήνα), θα ανανεώσουν άλλοι τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα, ενώ σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο, που είναι προ των πυλών, καθώς όλοι στον σύλλογο πιστεύουν στον όρο «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», ενώ το μότο του συλλόγου είναι «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου