ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελαβε τέλος το 2ο Summer Basketball Camp του Προμηθέα

ελαβε-τέλος-το-2ο-summer-basketball-camp-του-προμηθέα-863263

Το 2ο Summer Basketball Camp σε συνεργασία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Προμηθέας Ο.Ε. με τον Νίκο Μπουντούρη και τους προπονητές Νάνη Παναγιώτη και Τύμπα Παναγιώτη έλαβε τέλος χθες Παρασκευή. Το Basketball Camp έχει στόχο την ατομική βελτίωση αθλητών όλων των ομάδων ηλικίας 12-19 ετών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας τονίζεται: «Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Summer Basketball Camp των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Προμηθέας Ο.Ε. σε συνεργασία με τον Νίκο Μπουντούρη.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την παρουσία του προέδρου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Βλιώρα Γιώργου και του αντιδημάρχου Βόλου, Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη, έκλεισε το 2ο Summer Basketball Camp των Εκπαιδευτηρίων μας.

Η τελευταία ημέρα περιελάμβανε σωματομετρικές μετρήσεις και τέστ αξιολόγησης των παιδιών σε βασικές δεξιότητες της Καλαθοσφαίρισης. Τα παιδιά και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε σουτ τριών πόντων με τον κόουτς Νάνη να κλέβει την παράσταση, ευστοχώντας στον τελικό σε όλες του τις προσπάθειες.

Η Διεύθυνση των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Προμηθέας Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την άψογη συνεργασία καιθ συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια και την άριστη συμπεριφορά τους!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Η πλήρης σύνθεση του μπασκετικού καμπ

Από αριστερά ο διευθυντής του Λυκείου του Προμηθέα, Λυχναρόπουλος Αλέξανδρος, ο Π. Τύμπας, ο Μ. Καπουρνιώτης, ο Γ. Βλιώρας, ο Π. Νάνης και ο Ν. Μπουντούρης

Μπασκετμπολίστες-μαθητές του «Προμηθέα» μαζί με την Ευαγγελία Πουργιανού (δεξιά), φιλόλογο και την Αμαλία Τσαγκαλά (αριστερά), γραμματέα του ιδιωτικού σχολείου

Τα παιδιά άκουσαν με προσοχή τους προπονητές του καμπ, αλλά και τους επίσης προπονητές κ.κ. Βλιώρα και Καπουρνιώτη

Ολα τα παιδιά πήραν διπλώματα για τη συμμετοχή τους

Δύο μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος, Παναγιώτης Νάνης (αριστερά) και Νίκος Μπουντούρης (δεξιά), με τον πρώτο να κερδίζει τον δεύτερο σε διαγωνισμό τριπόντων!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου