ΜΠΑΣΚΕΤ

Εναρξη εγγραφών στην Ακαδημία μπάσκετ της Αγριάς

εναρξη-εγγραφών-στην-ακαδημία-μπάσκε-863358

Η Ακαδημία AGRIA BASKETBALL ACADEMY ενημερώνει πως οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησαν. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-16 ετών με προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς και στο ιδιωτικό ανοικτό γήπεδο Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγριάς.

Η ανακοίνωση: «Η Agria Basketball Academy, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, την ενασχόληση των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, την εκμάθηση και βελτίωση των δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης και την κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσω της ομαδικής προσπάθειας, σας ενημερώνει πως οι εγγραφές για την νέα αγωνιστική χρονιά, 2022-2023, έχουν ξεκινήσει.

Έμπειρο Προπονητικό επιτελείο

-Ο Σπύρος Στρατίκης, υπεύθυνος προπονητικού προγραμματισμού της Ακαδημίας , πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, κάτοχος διπλώματος προπονητή Α κατηγορίας.

-Ο Γιώργος Κοσμάτος, με πολυετή εμπειρία και επιτυχίες στις αναπτυξιακές ηλικίες, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ,με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, κάτοχος διπλώματος προπονητή Α κατηγορίας.

-Ο Δημήτρης Ρούσης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, μεταπτυχιακό στην αθλητική ψυχολογία του Brunel University of London, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, κάτοχος διπλώματος προπονητή Α κατηγορίας.

Γραμματεία

Η κ. Αγγελική Κορδώνη στην γραμματειακή υποστήριξη όλων των τμημάτων και υπεύθυνη επικοινωνίας.

Παροχές

-Προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς και στο ιδιωτικό ανοικτό γήπεδο Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγριάς

-Συνεργασία με διακεκριμένους επιστήμονες

-Ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης

-Δυνατότητα συμμετοχής σε Τουρνουά και camps ατομικής βελτίωσης

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών. Μπορείτε να ενημερωθείτε-εγγραφείτε πατώντας στον σύνδεσμο AGRIA BASKETBALL ACADEMY».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου