ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενημέρωσε για την ανδρική ομάδα μπάσκετ ο Ολυμπιακός Βόλου

ενημέρωσε-για-την-ανδρική-ομάδα-μπάσκ-870569

Ανακοίνωση για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., που διενεργήθηκε την Τετάρτη 13/7/2022, εξετάσθηκαν και αντιμετωπίσθηκαν θέματα της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, τα οποία κατά κύριο λόγο δημιουργήθηκαν από τη μετάβαση της διαχείρισης της ομάδας από την Διοικούσα Επιτροπή στη Διοίκηση του Ερασιτέχνη και αφορούσαν τόσο σε θέματα οργάνωσης και κατανομής αρμοδιοτήτων όσο και θέματα οικονομικής διαχείρισης.

Κατά τη συνεδρίαση εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου για τη δομή της ομάδας και τις έως τώρα επιλογές σε έμψυχο δυναμικό και ανατέθηκαν τα καθήκοντα διοίκησης και κατανομής αρμοδιοτήτων.

Συγκεκριμένα το τμήμα περιέρχεται στη Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ1937 και η λήψη των τελικών αποφάσεων για όλα τα θέματα θα ασκείται αποκλειστικά από το Δ.Σ.

Από το Δ.Σ. αρμόδιος για τον έλεγχο της λειτουργίας του τμήματος ορίζεται ο αντιπρόεδρος κ. Κυριάκος Κυριακόπουλος, ο οποίος και θα εισηγείται σχετικά.

Υπεύθυνος του τμήματος με αρμοδιότητες Γενικού Διευθυντή θα είναι ο κ. Νίκος Ρούμπος, ο οποίος θα πλαισιωθεί από ομάδα συνεργατών, που θα αναλάβουν συγκεκριμένους ρόλους στο οργανόγραμμα του τμήματος. Κατόπιν δε κοινής επιθυμίας του ιδίου και των κ.κ. Νίκου Μπουντούρη και Λάμπρου Πρέκα θα έχει εξίσου σημαντικό ρόλο και εύρος συνεργασίας και στη λειτουργία των αναπτυξιακών τμημάτων.

Η διάρθρωση του τεχνικού επιτελείου παραμένει αμετάβλητη με τον κ. Αντώνη Μυριτζή στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Επίσημες ανακοινώσεις για τις οριστικοποιημένες συμφωνίες με αθλητές θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα οργανωθεί συνέντευξη τύπου κατά την οποία θα εκτεθεί το αγωνιστικό πλαίσιο της νέας περιόδου”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου