ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατεβαίνει με χαμηλό μπάτζετ ο Ολυμπιακός Βόλου  

κατεβαίνει-με-χαμηλό-μπάτζετ-ο-ολυμπι-860424

Δ.Σ. με θέμα το ανδρικό τμήμα μπάσκετ συνεκλήθη χθες στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Μετά από συζήτηση διευθετήθηκαν τα διοικητικά θέματα, καθώς μετά την αποχώρηση της Διοικούσας Επιτροπής το τμήμα μπάσκετ έχει περιέλθει στον Ερασιτέχνη και σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο που ανακοινώθηκε με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη θα προχωρήσουν τον προγραμματισμό.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη κλειστεί τρεις παίκτες εκτός Μαγνησίας.

Από κει και πέρα, δεν θα υπάρχει πλέον Διοικούσα Επιτροπή και εκπρόσωπος του τμήματος μπάσκετ στο Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ορίζεται ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κυριάκος Κυριακόπουλος, και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος ο Νίκος Ρούμπος, ο οποίος θα πλαισιωθεί από άλλους παράγοντες, όπως ο Ζάκος Σαχίνης.

Επίσημη ανακοίνωση θα βγει σήμερα από τη διοίκηση, η οποία, αφού εξόφλησε για την περσινή περίοδο τον Γκοντόπουλο, του έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά ο παίκτης ζήτησε απολαβές με πενταψήφιο νούμερο, κάτι που δεν δέχθηκαν οι ιθύνοντες, ενώ αισιοδοξία υπάρχει για την παραμονή Γουάμπα, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι έμπειροι παίκτες αποτελούν ή θα αποτελέσουν παρελθόν.

Είναι βέβαιο πάντως, όπως συναποφασίστηκε, ότι η ομάδα θα κατεβεί με αρκετά χαμηλότερο μπάτζετ, με οικονομικότερες επιλογές παικτών και με έμφαση στο νεανικό στοιχείο, με τους ιθύνοντες να επιθυμούν να δημιουργηθεί ένα σύνολο νεανικό, αθλητικό και πειθαρχημένο.

Ετσι, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι κάπως αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρσι και θα προσπαθήσει αρχικά να αποφύγει την τελευταία θέση στον 3ο όμιλο, που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, και να διεκδικήσει την παραμονή στα πλέι άουτ, που θα ισχύσουν από τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι οι αντίπαλοι των ερυθρολεύκων θα είναι οι Αίολος Τρικάλων, Έσπερος Λαμίας, Δόξα Λευκάδας, Ίκαροι Τρικάλων, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πρωτέας Γρεβενών, Σπάρτακος, Φίλιππος Βέροιας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου