ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωση συνεργασίας της Ανόρθωσης με Καραγεώργο

ανανέωση-συνεργασίας-της-ανόρθωσης-μ-873730

Η Ανόρθωση κράτησε στο ρόστερ της για 3η σεζόν τον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ και δεινό σκόρερ Θωμά Καραγεώργο.

Η ομάδα της Ανόρθωσης δείχνει ότι θέλει να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς έχουν προηγηθεί οι μεταγραφές των έμπειρων Παρασκευά και Σιμάκη από τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι διοικούντες κατάφεραν και απέσπασαν εκ νέου την υπογραφή του Καραγεώργου, ο οποίος την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος στα εύστοχα τρίποντα στην Α1 ΕΣΚΑΘ, πετυχαίνοντας μάλιστα 80 σε 24 αγώνες.

Ο έμπειρος Θωμάς Καραγεώργος αγωνίζεται πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για την ταχύτητά του και για το καλό του περιφερειακό σουτ (έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος στα τρίποντα στη Γ’ Εθνική), ενώ έχει αγωνιστεί για 4 σεζόν στη Β’ Εθνική (Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ) και για 12 σεζόν στη Γ’ Εθνική (Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ, Ίωνας).

Ο Καραγεώργος έχει αγωνιστεί μόλις 5 σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα (όταν ξεκίνησε στην Ανάληψη), το 2013 στον Ίωνα Βόλου, το 2018 στον Ολυμπιακό Βόλου και το 2020-22 στην Ανόρθωση, κερδίζοντας μάλιστα και με τις τρεις ομάδες ισάριθμες ανόδους στη Γ’ Εθνική, όντας από τους πρώτους σκόρερ στις ομάδες που αγωνιζόταν.

«Με την παρουσία του έμπειρου Βολιώτη αθλητή η Ανόρθωση στοχεύει όχι μόνο στην άνοδο του ανδρικού τμήματος αλλά και να αποτελέσει φωτεινό πρότυπο για τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας, όπου δίνεται μεγάλη βάση και βαρύτητα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι τρεις έμπειροι αθλητές εγνωσμένης αξίας (από μεγαλύτερες κατηγορίες) που αναμένεται να ταράξουν και άλλο τα νερά της Γ’ Εθνικής», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της βολιώτικης ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου