ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Σιουμουρέκη στην Εθνική κορασίδων

η-σιουμουρέκη-στην-εθνική-κορασίδων-876558

Η Εθνική Κορασίδων αρχίζει την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί 19-27 Αυγούστου στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας. Ανάμεσα στις αθλήτριες που κλήθηκαν είναι και η Βολιώτισσα Βασιλική Σιουμουρέκη του Ολυμπιακού Βόλου.

Μετά από πολλά χρόνια ο Βόλος έχει και πάλι καλαθοσφαιρίστριά του στην 16άδα Εθνικών ομάδων μπάσκετ. «Πολλά συγχαρητήρια στη Βασιλική, καθώς και στους προπονητές, τις συμπαίκτριές της, τους διοικούντες και κυρίως στους γονείς της που την ώθησαν στην επιτυχία», τονίζεται σε ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι: Σοφία Γιαπιτζόγλου, Έλενα Μηλιαρά (Ανδρογέας), Μαργαρίτα Μπάτσιου, Αγγελική Ζιάκα, Δανιέλα Φελούρη (Παναθηναϊκός), Θεοδώρα Τσιανασλίδου, Φωτεινή Σίρπα (Παναθλητικός), Παναγιώτα-Ρουμπίνη Στολίγκα, Ναταλία Αρσενιάδου (Εσπερίδες Καλλιθέας), Λύδια Χατήρα (Αγ. Παρασκευή), Βασιλική Σιουμουρέκη (Ολυμπιακός Β.), Βασιλική Χωλοπούλου (Λασσάνης Κοζάνης), Αριστέα Παρασκευοπούλου (Αθηναϊκός), Ζωή Παναγιωτοπούλου (Άμιλλα Τρίπολης), Νικολίτσα Τόγια (ΠΑΟΚ), Παναγιώτα Καλογήρου (Άρης Θεσσαλονίκης).

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν τη Δευτέρα 18 Ιουλίου θα πρέπει να βρίσκονται στις 09.00 στο ΟΑΚΑ. Οι αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ (Καυτανζόγλειο) στις 16.00. Η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Αρναία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου