ΜΠΑΣΚΕΤ

Βράβευση Αντώνη Μυριτζή στον τελικό του Πανελλήνιου Παίδων

βράβευση-αντώνη-μυριτζή-στον-τελικό-τ-879362

Χθες Κυριακή το μεσημέρι στο νέο κλειστό της Καρδίτσας, στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ Παίδων, βραβεύθηκε από την Ομοσπονδία ο Βολιώτης προπονητής Αντώνης Μυριτζής, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Τη βράβευση στον κ. Μυριτζή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας, Δήμος Ντικούδης, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στη Μικτή Θεσσαλίας ως παίκτης από τον Βολιώτη τεχνικό και ουσιαστικά έτσι αναδείχθηκε το ταλέντο του.

Ο Αντώνης Μυριτζής αυτή τη στιγμή είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Μπουντούρη στην ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου.

Ήταν για πολλά χρόνια στους πάγκους ανδρικών ομάδων εθνικών κατηγοριών (γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Β., ανδρική ομάδα της Νίκης Β. και της Μεταμόρφωσης), αλλά και στα αναπτυξιακά τμήματα της Ολύμπιας Λάρισας, με την οποία πήρε τρία μετάλλια σε τελικές φάσεις, ενώ αποτέλεσε και βοηθό προπονητή του Νίκου Σταυρόπουλου στην ανδρική ομάδα της Ολύμπιας στην Α1.

Για την ιστορία στον χθεσινό τελικό του πρωταθλήματος ύστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, η ΔΕΚΑ επικράτησε με 81-74 του Προμηθέα Πάτρας και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Παίδων για φέτος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου