ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να προκριθεί στο Final 4 ο Προμηθέας

πάλεψε-αλλά-δεν-μπόρεσε-να-προκριθεί-σ-892645

Το «πάλεψε» όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το final four η ομάδα μπάσκετ αγοριών Λυκείου των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Προμηθέας, χάνοντας σήμερα το πρωί στο κλειστό Γυμναστήριο Κερατσινίου στον Πειραιά από τα Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση Πάτρας με 76-53.

Ο Προμηθέας ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο με σκορ 16-15, όμως στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης το 3 φάουλ που χρεώθηκε ο Κλέαρχος Πρέκας (στα 4 αποβάλλεται) ανάγκασε τον Παναγιώτη Τύμπα να τον κρατήσει στον πάγκο για να τον προφυλάξει και έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα της Πάτρας να πάρει το προβάδισμα και να χτίσει μια διαφορά 10 πόντων στο ημίχρονο 37-27.

Κάποια χαμένα εύκολα καλάθια σε συνδυασμό με την εκπληκτική ευστοχία στα σουτ τριών πόντων των αθλητών του σχολείου της Πάτρας άνοιξαν ακόμη περισσότερο τη διαφορά και δίκαια έδωσαν την πρόκριση στα Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση με τελικό σκορ 76-53.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχει το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΟΥΣ για επίλεκτους μαθητές από όλη την Ελλάδα που αγωνίζονται στον Προμηθέα Πάτρας και το υψηλότερο επίπεδο Πανελλαδικά.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση των εκπαιδευτηρίων: «Η Διοίκηση του Σχολείου θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη μεγάλη προσπάθεια τους και την εκπληκτική μέχρι τώρα πορεία και να ευχηθεί στους νικητές καλή επιτυχία για την συνέχεια. Να ευχαριστήσει επίσης το γραφείο Φυσικής Αγωγής για την άψογη συνεργασία. Την ομάδα στην Αθήνα συνόδευσε ως αρχηγός της αποστολής ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κώστας Ξενοκώστας, ενώ τον αγώνα διαιτήτευσε ο εν ενεργεία Βολιώτης διαιτητής Θανάσης Δόλγυρας».

Οκτάλεπτα: 16-15, 37-27, 57-40, 76-53.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: (Π.Τύμπας – Σουλτάνη) Νίκολης, Καραφέρης, Πρέκας, Σακκάς, Πλαγεράς, Μόκκας, Ακριβόπουλος, Ευτυχιάδης, Δελεντζές, Χαϊμαντάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου