ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής παίδων Νομού Μαγνησίας ο Αιολικός

πρωταθλητής-παίδων-νομού-μαγνησίας-ο-110756

Την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα παίδων του νομού Μαγνησίας στο μπάσκετ εξασφάλισε ο Αιολικός με εννιά ήττες και μία ήττα, με τον βολιώτικο σύλλογο να αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου:

«Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος παίδων, ο Αιολικός Βόλου, έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τερμάτισε πρώτος και κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Νομό Μαγνησίας, ενώ ετοιμάζεται για την επόμενη φάση του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος.

Για την ιστορία, είναι η τρίτη φορά στα εννιά χρόνια λειτουργίας του, από την ίδρυσή του το 2013, που ο Αιολικός ανακηρύσσεται πρωταθλητής Νομού Μαγνησίας. Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο βρίσκεται πάντα στην κορυφή στα αναπτυξιακά τμήματα των πρωταθλημάτων στον Νομό Μαγνησίας, τόσο στα εφηβικά, όσο και στα παιδικά τμήματα.

Το εφηβικό τμήμα είχε την πρωτιά στον Νομό Μαγνησίας κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια (2018-2021). Το 2019 και 2020 ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας, ενώ το 2021 δευτεραθλητής Θεσσαλίας.

Για το 2022 τη σκυτάλη πήραν οι μικροί του Αιολικού, που, όπως φαίνεται, θα πρωταγωνιστήσουν στα επόμενα χρόνια στο εφηβικό και αντρικό μμήμα.

Απώτερος σκοπός άλλωστε των ιθυνόντων του Αιολικού είναι να συμμετέχουν εξ ολοκλήρου οι έφηβοι στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσουν ιδιαίτερες αγωνιστικές εμπειρίες, έτσι ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί στα πρωταθλήματα των εφήβων.

Ταυτόσημες απόψεις έχει και ο νέος προπονητής της αντρικής ομάδας, κ. Στεργιόπουλος Γιάννης, που παρακολουθεί από κοντά τους μικρούς του Αιολικού, έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο να δουλέψει μαζί τους σκληρά και να τους προάγει ως το μέλλον του μαγνησιώτικου μπάσκετ.

Αρωγοί στην όλη προσπάθεια η ομάδα των προπονητών του Αιολικού με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Σαμαρά Αντώνη, που είναι και η ψυχή του συλλόγου. Αξιοι συνεργάτες του ο Γουμενόπουλος Στάθης και ο Δεμίρης Κώστας. Το ρόστερ των πρωταθλητών στον Νομό Μαγνησίας στους παίδες για το αγωνιστικό έτος 2022 είναι:

1) ΞΑΝΘΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

2) ΛΑΪΟΣ ΙΩΣΗΦ

3) ΓΟΥΛΕΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

4) ΒΟΝΤΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

5) ΣΤΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

6) ΧΑΝΤΖΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ

7) ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ

8) ΛΕΦΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

9) ΣΕΛΙΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

10) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

11) ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

12) ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Προπονητής: Σαμαράς Αντώνης, υπεύθυνος της ακαδημίας του Αιολικού»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου