ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε ο Μενέλαος (Μέμος) Χανδέλης

σε-ηλικία-90-ετών-απεβίωσε-ο-μενέλαος-μέ-202145

Μια θρυλική μορφή των βολιώτικων γηπέδων δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αφού σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε χθες το πρωί ο Μενέλαος (Μέμος) Χανδέλης. Ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομα του με τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, τον οποίο υπηρέτησε ως προπονητής μπάσκετ και εν συνεχεία ως μέλος των διοικήσεων του Ιστορικού. Είχε έρθει στον Βόλο από την Αίγυπτο, ενώ ήταν και ο έφορος της μεγάλης ομάδας των κορασίδων του ΓΣ Βόλου, που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Καλαμάτα το 1994.

Ήταν από τους ανθρώπους του μπάσκετ αλλά και γενικότερα που μόνο έδιναν και όσοι τον γνώριζαν τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους πιο αγνούς διοικητικούς παράγοντες που πέρασαν από τον Βόλο.

Με αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΓΣ Βόλου, Αντώνης Χιώτης, είπε το δικό του αντίο στον Μέμο Χανδέλη, αναφέροντας: «Εφυγε σήμερα (σ.σ. χθες)το πρωί για το μεγάλο ταξίδι, ο Μενέλαος Χανδέλης, Μέμος ή Δάσκαλος για μας τους ανθρώπους του ΓΣ Βόλου, του οποίου επί σειρά ετών υπήρξε προπονητής μπάσκετ αλλά και μέλος των διοικήσεών του… Η οικογένεια του ΓΣ Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αγαπημένε Μέμο, καλό σου ταξίδι και καλή ανάπαυση».

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και ώρα 3.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Ανω Βόλου.

Θερμή παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) Τρ. Πειραιώς (IBAN GR9601712580006258010364956).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου