ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποστολές εκτός έδρας για Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου

αποστολές-εκτός-έδρας-για-νίκη-και-ολυ-323008

Συνέχεια στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών δίνεται με την 4η αγωνιστική σήμερα, με τις δύο ομάδες του Βόλου, Νίκη και Ολυμπιακό, να έχουν αποστολές εκτός έδρας απέναντι σε Ερμή Σχηματαρίου και Αναγέννηση Καρδίτσας στις 17.00, θέλοντας αμφότερες το πρώτο ροζ φύλλο μακριά από το «σπίτι» τους. Πιο αναλυτικά:

Ερμής Σχηματαρίου-Νίκη Βόλου

Πολύ ισχυρός είναι ο σημερινός αντίπαλος της Νίκης Βόλου, Ερμής Σχηματαρίου, που έχει κάνει μέχρι στιγμής το τρία στα τρία. Με παίκτες, όπως τον πλέι μέικερ Γιάννη Κυριακόπουλο με θητεία στην Α1 σε Πανιώνιο και Ρέθυμνο, τον ύψους 2.04 Τάσο Δημητριάδη, που έχει πετύχει τρεις ανόδους από την Α2 στην Α1, και τον σούτινγκ γκαρντ, Λευτέρη Ζαρμακούπη, ο οποίος αναλαμβάνει μεγάλο επιθετικό βάρος, αποτελεί ένα από τα φαβορί για άνοδο.

Η Νίκη θα έχει στη διάθεσή της σ’ αυτό το ματς τον Λόλα, που απουσίασε από το προηγούμενο. Ο Λαρισαίος φόργουορντ, που έκανε μαγνητική την περασμένη Δευτέρα και διαπιστώθηκε ότι είχε μία μυϊκή σύσπαση στους ραχιαίους, προπονήθηκε αυτή τη βδομάδα, όχι όμως στο 100%, και είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθεί, αλλά δε θα έχει τον χρόνο που θα έπαιρνε, αν ήταν απόλυτα εντάξει. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες (Κουτίνας, Ξενιτίδης, Καλλές, Σπανόπουλος, Μπουσκολίτης, Σκουφεζής, Βερτζάγιας, Νίκολης, Δελεντζές, Ζησόπουλος, Σούλης) είναι στο 100% της ετοιμότητάς τους και θα δώσουν όλα για το τρίτο δίποντο.

Από το προπονητικό τιμ της Νίκης (Μαύρος, Κοσμάτος, Τσιριγωτάκης) έχει γίνει λεπτομερές σκάουτινγκ και πιστεύεται ότι η Νίκη θα παρουσιαστεί διαβασμένη σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Ερμή. Σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρώτος προπονητής, Ανδρέας Μαύρος, επισημαίνει: «Όσο δουλεύουμε δε φοβόμαστε. Η ομάδα βελτιώνεται και είμαστε αισιόδοξοι και ετοιμοπόλεμοι να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί, στοχεύοντας στη νίκη».

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου

«Τρόμαξε» κόσμο με τους Τιτάνες Παλαμά ο Ολυμπιακός Βόλου λόγω της μεγάλης σε έκταση νίκης του, που ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα, και πάει σήμερα στην Καρδίτσα με πολύ καλή ψυχολογία, για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση, η οποία είναι άλλη ομάδα στην έδρα της, έχοντας και τη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της.

Οι Καρδιτσιώτες ψάχνουν το δύο στα δύο στο γήπεδό τους, έχοντας ηττηθεί με κάτω τα χέρια από Ερμή Σχηματαρίου και Νίκη Βόλου εκτός έδρας, αλλά οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλό «φεγγάρι», παρά τα προβλήματά τους, που είναι ακριβώς τα ίδια σε σχέση με την περασμένη Κυριακή. Συγκεκριμένα, και πάλι θα λείψουν οι τραυματίες Τσιακλάγκανος και Αγγελόπουλος, που χάνουν τη χρονιά, ο επίσης τραυματίας Χανέλλι, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διάστρεμμα που υπέστη πριν το παιχνίδι με τους Τιτάνες, και ο Ροδολάκης για λόγους υγείας. Αρκετά πίσω είναι μετά το πρόβλημα υγείας που πέρασε και ο νεαρός Ευαγγελινός, που θα καθίσει στον πάγκο, αλλά δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί. Η τεχνική ηγεσία θα στηριχθεί στους Ίλτσογλου, Γκοντόπουλο, Σιμάκη, Αγκρή, Νίκολη, Σταθούρο, Γιαννίκη, Παρασκευά, Αναγνωστόπουλο, Καραμήτσο.

Ο Γιώργος Βλιώρας σε σχόλιο που έκανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας του αναφέρει: «Οι άνθρωποι της Αναγέννησης έχουν δηλώσει ότι στόχος του είναι να πάρουν τα παιχνίδια έδρας κι εκεί λόγω και της παρουσίας του κόσμου παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι. Εμεί έχουμε δείξει ότι είμαστε σε καλό δρόμο και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε και θεωρώ ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και θα είμαστε στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι το τέλος. Η νίκη μας με 31 πόντους επί των Τιτάνων «πάγωσε» πολλούς. Η άμυνα είναι η βάση του παιχνιδιού μας και απ’ αυτή ξεκινάμε».

Το πρόγραμμα

Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής είναι το εξής:

Λευκάδας 17.00, Δόξα Λευκάδας-Αίολος Τρικάλων

Δαρλαμήτσος-Λογοθέτης-Γεράνιος (Κανελλόπουλος)

Παλαμά 17.00, Τιτάνες Παλαμά-Έσπερος Λαμίας

Τσιαπλής-Πράττος-Παπανικολάου Γ. (Γκαρτζονίκας)

Καρδίτσας (Π) 17.00, Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου

Θεοδώρου-Τζιοπάνος Γ.-Βασιλόπουλος (Βαρνάς)

Σχηματαρίου 17.00, Ερμής Σχηματαρίου-Νίκη Βόλου

Ξέρας-Παζώλης-Γεωργούλης (Χριστοδούλου Γ.)

Ιωαννίνων (Ν) 17.00 Ιωάννινα ΣΚ-Πρωτέας Γρεβενών

Παπαγερίδης-Μελανίδης-Χατζηχαρίσης (Τζιμογιάννης)

Μελίκης 17.00 Μελίκη-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Ευφραιμίδης-Χατζημπαλίδης-Χρυσάφης (Ντόγκας)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου