ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιωνας: “Απαράδεκτη και προκλητική η διαιτησία“

ιωνας-απαράδεκτη-και-προκλητική-η-δι-325107

Ανακοίνωση-καταπέλτη κυρίως για τον διαιτητή Γεωργούλη του χθεσινού αγώνα στη Λάρισα με τον Μύτικα εξέδωσε ο Ιωνας, που υπέστη την πρώτη του ήττα στην Α1 ΕΣΚΑΘ με 62-45. Ο Ιωνας κάνει λόγο πέρα από απαράδεκτες διαιτητικές αποφάσεις για τη συμπεριφορά του Γεωργούλη προς παίκτες και προπονητή της ομάδας, φτάνοντας, όπως καταγγέλλεται, σε σημείο να εξυβρίσει και να μιλήσει χυδαία προς τον πρόεδρο της ομάδας, Στέφανο Φαρμάκη. Αναλυτικά όσα καταγγέλλει ο Ίωνας:

“Η ομάδα μας αναγκάστηκε χτες να αγωνιστεί με σημαντικές ελλείψεις από την απόφαση ΚΑΠΟΙΩΝ να ενημερωθούμε λιγότερο από 48 ώρες από τον ορισμό του αγώνα και ενώ ο αγώνας είχε οριστεί για την επόμενη Τρίτη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό αντιμετωπίσαμε στον αγώνα μια απαράδεκτη διαιτησία κυρίως του δεύτερου διαιτητή Γεωργούλη. Ο εν λόγω κύριος από την πρώτη στιγμή ήταν προκλητικός απέναντι στην ομάδα μας τόσο με τα σφυρίγματα του δίνοντάς μας χωρίς λόγο 4 τεχνικές ποινές όσο και με τη συμπεριφορά του απέναντι στους παίχτες, τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας μας.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η αποβολή του προπονητή μας αλλά κυρίως του προέδρου, Στεφάνου Φαρμάκη, προς τον οποίο ο διαιτητής κινήθηκε απειλητικά και αφού τον απέβαλε, στη συνέχεια εξύβρισε με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι σέβεται τους διαιτητές, δεν δημιουργεί προβλήματα και ΑΠΑΙΤΕΙ τον ανάλογο σεβασμό απέναντι της αλλα κυρίως στην προσπάθεια τον παιχτών”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου