ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει το 2Χ2 στον Παλαμά κόντρα στους Τιτάνες

θέλει-το-2χ2-στον-παλαμά-κόντρα-στους-τι-344819

Η Νίκη Βόλου έκανε το ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στη Δόξα Λευκάδας και πηγαίνει σήμερα στον Παλαμά, για να αντιμετωπίσει στις 17.00 τους τοπικούς Τιτάνες, επιδιώκοντας το δύο στα δύο κι αν το καταφέρει, θα οδηγήσει τους Καρδιτσιώτες στη δεύτερη ήττα τους, αφού έχασαν την περασμένη βδομάδα από τον ΣΚ Ιωαννίνων εκτός έδρας με 14 πόντους διαφορά.

Ο Ανδρέας Μαύρος τονίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχετικά με το σημερινό παιχνίδι: «Είναι ένα δύσκολο ματς σε μία δυνατή έδρα. Οι Τιτάνες ανέβηκαν έπειτα από αρκετά χρόνια στη Β’ Εθνική και θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, αλλά εμείς καλούμαστε να κερδίσουμε με ό,τι θέματα και να έχουμε. Χρειάζεται να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση και να έχουμε έτοιμα όλα τα παιδιά να προσφέρουν».

Ο άμεσος συνεργάτης του Ανδρέα Μαύρου, Γιώργος Κοσμάτος, είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες για τη σημερινή αντίπαλο: «Είναι μία ομάδα που τώρα ανέβηκε, πήρε πολλούς παίκτες και έχει μία πολύ δυνατή έδρα. Ξέρουμε το υλικό που έχουν και στόχος μας είναι να κερδίζουμε όπου πάμε. Δεν υπάρχει άλλος στόχος για μας. Δουλέψαμε, όπως πρέπει γι’ αυτό το παιχνίδι και θα πάμε να «μιλήσουμε» στο γήπεδο».

Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν δύο βασικοί παίκτες, ο Σαριμπαλίδης με τον Λόλα, για τους οποίους σήμερα θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία πόσο χρόνο θα τους χρησιμοποιήσει. Επίσης, όλες τις προπονήσεις έχασε λόγω ίωσης ο νεαρός Σπανόπουλος, που είναι αμφίβολος. Τέλος, οι νεαροί Νίκολης και Δελεντζές θα παίξουν σήμερα το πρωί στις 11.00 σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα μεταβούν στον Παλαμά.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου