ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαύρος: «Διάθεση και πάθος των παικτών μας»

μαύρος-διάθεση-και-πάθος-των-παικτών-353646

Στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Δόξα Λευκάδας ο πρώτος προπονητής της Νίκης, Ανδρέας Μαύρος, που μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Γιώργο Κοσμάτο, έχουν το δικό τους σημαντικό μερίδιο στην πρώτη επιτυχία της σεζόν, αναφέρθηκαν στο άγχος και τη νευρικότητα της πρεμιέρας.

Ο κ. Μαύρος τόνισε: «Ήταν πρεμιέρα και υπήρχε νευρικότητα εκατέρωθεν και από τις δύο ομάδες. Το ματς πήγε σε μεγάλο βαθμό στην τακτική. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, έχοντας αρκετά ξεμαρκάριστα σουτ, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι. Θα σταθώ στη διάθεση και το πάθος των παιδιών. Εδωσαν πολύ μεγάλη μάχη και από ένα σημείο και μετά ελέγξαμε και τα ριμπάουντ. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η επικράτησή μας. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λευκάδας και να της ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Γνωρίζαμε ότι η Δόξα είναι μία ομάδα με καλά κορμιά. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον πλεϊ μέικερ, τον Τζακόπουλο, και το καταφέραμε σε ένα μεγάλο βαθμό και το επόμενο κομμάτι που διορθώσαμε άμεσα ήταν στα ποσταρίσματα που έκαναν οι παίκτες τους, κάνοντας ένα είδος άμυνας, που ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου