ΜΠΑΣΚΕΤ

Γεμάτο δράση για τα τμήματα υποδομής της Ανόρθωσης το Σαββατοκύριακο

γεμάτο-δράση-για-τα-τμήματα-υποδομής-τ-368670

Πλήρες αγωνιστικής δράσης ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για τα τμήματα της ακαδημίας της Ανόρθωσης. Σε δελτίο Τύπου ο σύλλογος αναφέρει: «Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου φιλικοί αγώνες του Παιδικού και του Εφηβικού τμήματος του συλλόγου με τα αντίστοιχα τμήματα του Γ.Σ. Βόλου και της Νίκης Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί ξεκίνησε με τις προπονήσεις των μικρών τμημάτων του συλλόγου και τα τμήματα τζούνιορς, μίνι και παγκορασίδων, που περιλάμβαναν εκπλήξεις, αφού μοιράστηκε σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες ΔΩΡΕΑΝ αθλητικό υλικό, ενώ πραγματοποιήθηκαν και πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια. Σειρά πήραν οι παίδες, που αντιμετώπισαν το αντίστοιχο τμήμα του Γ.Σ. Βόλου, ενώ στη συνέχεια οι έφηβοι αντιμετώπισαν τη Νίκη Βόλου.

Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, ενώ τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό. Σκορ δεν κρατήθηκε, καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων, γιατί μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και η καλύτερη προετοιμασία αυτών.

Επίσης, μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης, ενώ όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι.

Τέλος, καλούνται όσα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 7-16 χρόνων θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις λειτουργώντας με επαγγελματικά πρότυπα να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα:

-Γενικός Αρχηγός: Παπαχρήστος Βασίλειος (6931042330),

-Υπεύθυνος Προπονητής Ακαδημίας: Καπουρνιώτης Μιχάλης (6936578196),

-Υπεύθυνη Κοριτσιών: Γιανουσά τόνια (6948545658)»

Οι παίδες της Ανόρθωσης και του ΓΣ Βόλου

Το παιδικό της Ανόρθωσης

Το τμήμα μίνι της Ανόρθωσης

Οι παγκορασίδες της Ανόρθωσης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου