ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρεται από την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών η Νίκη Βόλου

αποσύρεται-από-την-α2-εθνική-κατηγορία-412475

Άσχημα μαντάντα για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καθώς η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ενώ πριν λίγο καιρό είχε προηγηθεί και η απόσυρση από το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής:

“Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας δε θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, για το οποίο πάλεψαν αθλήτριες, προπονητές και Διοίκηση την περασμένη χρονιά. Δυστυχώς, ανυπέρβλητα εμπόδια και θέματα δεν καθιστούν εφικτή τη συμμετοχή μας στην Α2.

Ως οφείλαμε, ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη για τη δύσκολη απόφαση που κληθήκαμε να λάβουμε, πρωτίστως με γνώμονα τη διαφύλαξη του κύρους του Συλλόγου μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τη Διοίκηση, τους φίλους κι όσους στηρίζουν οικονομικά την ομάδα μας, η οποία τη φετινή χρονιά θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, δίνοντας ευκαιρίες σε μικρές αθλήτριες να αγωνιστούν στην αγωνιστική ομάδα. Οι ακαδημίες του τμήματος θα λειτουργήσουν κανονικά.

Προπονητής παραμένει ο Ν. Γαλανάκης, ενώ έφοροι του τμήματος θα είναι: Πρόεδρος της Δ.Ε. Αν. Τσάγγαρης, Β. Σταυρόπουλος (μέλος ΔΣ) και Β. Μαρίνος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου