ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο πρόσωπο στη Νίκη ο Χρήστος Νίκολης

νέο-πρόσωπο-στη-νίκη-ο-χρήστος-νίκολης-418572

Ο πολύ αλτικός γκαρντ, Χρήστος Νίκολης, που προέρχεται από την ΑΕΒΔ και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του βολιώτικου μπάσκετ, έχοντας μάλιστα δοκιμαστεί πρόσφατα και στον Προμηθέα Πατρών, προπονείται με τη Νίκη και προχθές συμμετείχε και στο φιλικό με τον Αίολο-Γόμφοι στα Τρίκαλα.

Ο 17χρονος παίκτης είναι το νέο πρόσωπο στην καθημερινότητα της Νίκης Βόλου, η οποία προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την ΑΕΒΔ για την απόκτησή του, αφού οι κυανόλευκοι επιθυμούν να τον κάνουν παίκτη τους. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός μπασκετμπολίστας είχε βραβευθεί από τον προπονητή του ΝΒΑ, Rob Fodor ως MVP του καμπ, που διοργάνωσε στην Πορταριά το φετινό καλοκαίρι ο Αχιλλέας Δεμέναγας.

Να σημειωθεί ότι προχθές Τετάρτη η Νίκη έχασε σε φιλικό στο δημοτικό κλειστό των Τρικάλων από την ομάδα που προέκυψε από συγχώνευση, Αίολος-Γόμφοι Τρικάλων, με 69-62. Δεν έπαιξαν οι Λόλας για επαγγελματικούς λόγους και ο νεαρός Δελεντζές, που είχε μαθητικές υποχρεώσεις, ενώ χρησιμοποιήθηκαν οι Ζησόπουλος, Βερτζάγιας, Μπουσκολίτης, Κουτίνας, Ξενιτίδης, Σαριμπαλίδης, Καλλές, Νίκολης, Σκουφεζής, Σπανόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 38-28, 56-45, 69-62.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου