ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυνατό τουρνουά μπάσκετ στον Βόλο στη μνήμη Σταύρου Προμυριώτη

δυνατό-τουρνουά-μπάσκετ-στον-βόλο-στη-422063

Δυνατό τουρνουά μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου με οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε ανακοίνωση των ερυθρόλευκων τονίζεται: «Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνουν την διοργάνωση τουρνουά Kαλαθοσφαίρισης το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες της Νίκης Βόλου, του Ολυμπιακού Βόλου, του Φίλιππου Βεροίας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία και της ομάδας της Στρούμνιτσα Β. Μακεδονίας που αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας.

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ του συλλόγου, το τουρνουά αφιερώνεται στη μνήμη του πρώην καλαθοσφαιριστή Σταύρου Προμυριώτη, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας και έφυγε πρόωρα από κοντά μας.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Σάββατο 18/9/2021 ώρα 18:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΣΤΡΟΥΜΝΙΤΣΑ

ώρα 20:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Κυριακή 19/9/2021 ώρα 12:00 τελικός Νικητής 1- Νικητής 2

ώρα 14:00 μικρός τελικός Ηττημένος 1- Ηττημένος 2

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη Σταύρου Προμυριώτη και στο ημίχρονο του τελικού θα αποδοθεί τιμή στην οικογένεια του πρώην αθλητή.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η ΕΨΑ Α.Ε.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους κατά του covid-19, με τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων και χρήση μάσκας προστασίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου