Ακυρώθηκε το Θεσσαλικό All Star Game

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-17, 13:31:48
Ακυρώθηκε το Θεσσαλικό All Star Game

Ακυρώθηκε το φετινό All Star Game της Α1 μπάσκετ που θα διεξαγόταν στην πόλη του Βόλου στις 2 Μαρτίου και στις πόλεις όλης της Θεσσαλίας. Ο λόγος της ακύρωσης είναι η δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και οι εξελίξεις που συμβαίνουν κάθε λεπτό της ημέρας, που κρίνουν το μέλλον της χώρας.

Την Παρασκευή το βράδυ ο ΟΠΑΠ αποφάσισε την ακύρωση της διοργάνωσης και το Σάββατο ανακοινώθηκε στους διοργανωτές του All Star Game. Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε επίσημα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ από κοινού με την διοίκηση του ΟΠΑΠ, ο οποίος αποτελεί σταθερό «αιμοδότη» του επαγγελματικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, αποφασίστηκε η ματαίωση αυτής της γιορτινής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιούνταν τον μήνα Μάρτιο. Ο ΟΠΑΠ, αποδέκτης το τελευταίο διάστημα πολυάριθμων αιτημάτων για την μεγιστοποίηση της κοινωνικής του συμβολής, έκρινε ότι είναι αναγκαία ανάγκη να ακυρώσει αυτή τη διοργάνωση του μπάσκετ, μια οργάνωση πολυδάπανη για την σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στην Ελλάδα, για να μπορέσει να συμβάλει οικονομικά στις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, απόφαση που έγινε απόλυτα σεβαστή από τους μπασκετικούς εταίρους, ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ.

Η διοργάνωση, που θα γινόταν στον Βόλο, θα είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, κάτι που μετά την ακύρωσή της, οδηγεί στη ματαίωση προσφοράς χρημάτων στα ιδρύματα. Ο γενικός διευθυντής της ΠΣΑΚ, κ. Κώστας Αλεξανδρίδης, τόνισε ότι παρά την ματαίωση του All Star Game, σίγουρα στο μέλλον θα διοργανωθεί εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα πάνε στα τρία ιδρύματα που είχε προγραμματιστεί να δοθούν από το All Star Game παλαιμάχων. Η ψηφοφορία, μετά από την τελευταία ανακοίνωση για ακύρωση της διοργάνωσης, παύει να ισχύει. Το μόνο λυπηρό είναι ότι ο κόσμος του Βόλου περίμενε με ανυπομονησία αυτό το γιορτινό γεγονός που θα πραγματοποιούταν και στην πόλη του Βόλου, που θα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν πολλούς κορυφαίους παλαίμαχους μπασκεμπολίστες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση:

«Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ οφείλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευθύμη Ρεντζιά και όλους τους φορείς και των τεσσάρων πόλεων, που θα αποτελούσαν τους οικοδεσπότες της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ, τους χιλιάδες φίλους του αθλήματος, που συμμετείχαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία για τον καταρτισμό της λίστας συμμετεχόντων και την ΕΡΤ που είχε αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη».

 ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=