ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δόθηκε σε χρήση το δεύτερο γήπεδο μπάσκετ στο Βελεστίνο

δόθηκε-σε-χρήση-το-δεύτερο-γήπεδο-μπάσ-828287

Αναβαθμίζονται περαιτέρω οι αθλητικές υποδομές στο 1ο δημοτικό σχολείο

Δόθηκε χθες σε χρήση το δεύτερο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Βελεστίνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Στις διαστάσεις του νεοκατασκευαζόμενου αγωνιστικού χώρου ενσωματώνονται και οι διαστάσεις του γηπέδου Βόλεϊ και ποδοσφαίρου 5×5 με ξεχωριστές διαγραμμίσεις. Το συνολικό εμβαδόν του γηπέδου είναι 450 τ.μ.

Τα υλικά που έχουν τοποθετηθεί είναι άριστης ποιότητας, ειδικά επιλεγμένα για την αποτροπή τραυματισμών, την μείωση της κούρασης ενώ παράλληλα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κίνησης. Στον αθλητικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται δύο μπασκέτες ολυμπιακού τύπου εφοδιασμένες με το δίχτυ τους.

«Δίδουμε σε χρήση το δεύτερο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ, που εντάσσεται σε μια σειρά εργασιών συντήρησης, επισκευής και βελτιστοποίησης των σχολικών κτιρίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση και αναβάθμιση των αύλειων χώρων των δημοτικών μας σχολείων παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες δραστηριοποίησης της νεολαίας μας. Το γήπεδο μπάσκετ είναι προσαρμοσμένο άριστα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μαθητών και των αθλητών μας», τόνισε δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας στην λιτή εκδήλωση παράδοσης – παραλαβής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Παλληκάρης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιος Παπατόλιας, η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Αποστολία Κατσιούρα, οι μηχανικοί του Δήμου Λεωνίδας Λάβδας και Μάχη Παπαδάμ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου