ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα Βολιωτάκι στον ιστορικό Έσπερο Καλλιθέας

ένα-βολιωτάκι-στον-ιστορικό-έσπερο-κα-842466

Στον Εσπερο Καλλιθέας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Λογοδότης, που αποχώρησε από τον Αιολικό. Η ομάδα του Βόλου αναφέρει σε ανακοίνωση της:

«Τα αποτελέσματα του Αιολικού Βόλου αρχίζουν να φαίνονται στα επτά μόλις χρόνια της λειτουργίας του. Εκτός από τις επιτυχίες του στις αναπτυξιακές ηλικίες στα πρωταθλήματα στο Ν. Μαγνησίας αλλά και στη Θεσσαλία όπου η ομάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ένα αμιγώς δικό του παιδί στα 18 του μεταγράφηκε στην ιστορική ομάδα του ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ομάδα Β’ Εθνικής.

Μία πραγματικά ιστορική ομάδα που ιδρύθηκε στα χρόνια της κατοχής το 1943. Ο Παναγιώτης Λογοδότης θα έχει προπονητή τον καταξιωμένο και γνωστό Ταυρόπουλο Περικλή ο οποίος σαν αθλητής έχει αγωνιστεί με την Εθνική Νέων το 1972 προερχόμενος από τον Έσπερο Καλλιθέας. Ως προπονητής έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες ομάδες όπως ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ,ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ κ.τ.λ με μεγάλη επιτυχία.

Είναι προπονητής σαράντα και πλέον ετών που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Βασίζεται σε μικρές ηλικίες αψηφώντας την τυχόν αποτυχία και φέρνει τα πάνω κάτω στις κατηγορίες Β΄, Α2 Εθνική διασώζοντας ή ανεβάζοντας την ομάδα του στην μεγαλύτερη κατηγορία. Έχει διαφορετική νοοτροπία από τα κακώς κείμενα των περισσοτέρων ομάδων που χρησιμοποιούν μεγάλες ηλικίες και οι μικροί περιμένουν στον πάγκο πότε θα παίξουν, δηλαδή ποτέ. Τέλος ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής διετέλεσε πολλά χρόνια στο Τ.Ε.Φ.Φ.Α. Αθηνών. Στον Αιολικό ως γνωστό όλοι οι προπονητές είναι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής και στοχευμένα μεταγράφεται ο αθλητής μας πάλι σε ομάδα με προπονητή καθηγητή Φυσικής Αγωγής αλλά με περισσότερες φυσικά περγαμηνές.

Ο Αιολικός Βόλου πιστός στην φιλοσοφία του να είναι ελεύθεροι οι αθλητές του μετά τα 18 τους αλλά και να προωθούνται μέσω του Αιολικού εφόσον το επιθυμούν σε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών. Όλη η οικογένεια του ΑΙΟΛΙΚΟΥ εύχεται στο Παναγιώτη Λογοδότη καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Δουλειά, δουλειά, δουλειά αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. Άλλωστε αυτό το ξέρει καλά ο Παναγιώτης διότι αυτό διδάχθηκε στον Αιολικό.

Καλή επιτυχία και στις σπουδές του (έχει εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών). Ευχαριστούμε τους προπονητές Λατρόβαλη Νίκο και τον Γιάννη Βαλλινδρά για το αμέριστο ενδιαφέρον τους τόσο στη μεταγραφή όσο και στην εγκατάσταση του αθλητή μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου