ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μπαμ» με Θωμά Γεωργίου η Ανόρθωση

μπαμ-με-θωμά-γεωργίου-η-ανόρθωση-742310

Σε μία ακόμη σημαντική κίνηση ενίσχυσης της ομάδας προχώρησε η Ανόρθωση, αποκτώντας τον έμπειρο πλέι μέικερ Θωμά Γεωργίου. Η σχετική ανακοίνωση: «Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ανόρθωση αφού απέκτησε τον έμπειρο πλέι μέικερ και δεινό σκόρερ Θωμά Γεωργίου. Με την απόκτηση του, η Ανόρθωση ταράζει και άλλο τα νερά στην Α1 ΕΣΚΑΘ αφού προ ολίγων ημερών είχαν ήδη ανακοινωθεί Μπόγδανος και Καραγιώργος από Ολυμπιακό και Νίκη αντίστοιχα.

Η ομάδα της Ανόρθωσης μετά τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο (φέτος θα αγωνίζεται στην Α1) ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη αποκτώντας τον πολύπειρο Θωμά Γεωργίου που πέρυσι ήταν βασικός παίχτης στον Ερμή Σχηματαρίου με κόουτς τον Νίκο Οικονόμου και πέτυχε την άνοδο στην Β’ Εθνική ενώ πρόπερσι ήταν ο βασικός οργανωτής της Νίκης Βόλου στην Β’ Εθνική.

Ο έμπειρος Θωμάς Γεωργίου είναι πολύ γνωστός στο μπάσκετ, αγωνίζεται για περίπου 20 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για το δυναμικό του παίξιμο, για το καλό του σουτ, για την ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και για τα οργανωτικά του καθήκοντα αφού από αυτόν περνούν όλες οι επιθέσεις των ομάδων που αγωνίζεται.

Αγωνίζεται για περίπου 20 χρόνια σε εθνικές κατηγορίες και για χατίρι της Ανόρθωσης φέτος θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Ως αθλητής ξεκίνησε από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ξυλόκαστρο, Λαμία, Ολυμπιακό Βόλου, Παλαιό Φάληρο, Ίκαρος Καλλιθέας, Ιωνικό Νικαίας, Ψυχικό, Χαλκίδα, Μεταμόρφωση, Νίκη Βόλου, Καρδίτσα, Σχηματάρι.

Φέτος θα αγωνίζεται με τα ‘κυανέρυθρα’ της νεοφώτιστης Ανόρθωσης που με το καλημέρα δείχνει πρωταγωνιστικές βλέψεις ενώ με την παρουσία αυτού του τεράστιου αθλητή η Ανόρθωση στοχεύει όχι μόνο στην ΑΝΟΔΟ του αντρικού τμήματος στην Γ’ Εθνική αλλά και να αποτελέσει ένα φωτεινό ΠΡΟΤΥΠΟ για τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας όπου δίνονται μεγάλη βάση και έμφαση».

Η ακαδημία

Επίσης οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν τη συνέχιση της ακαδημίας. Αναλυτικά:

Η ακαδημία με το όνομα «N.B.A. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ», έχει ζωή μόλις δυο χρόνια, αλλά ήδη μετρά 90 μικρούς αθλητές και αθλήτριες ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες, μίνι, τζούνιορς) που θα πάρει μέρος με αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα. Όλοι οι προπονητές και προπονήτριες των Ακαδημιών είναι πτυχιούχοι Γυμναστές, με ειδικότητα μπάσκετ, ήταν ή είναι παίκτες μπάσκετ, σε ομάδες μεγάλων κατηγοριών και γενικότερα, είναι επώνυμοι για τις μέχρι σήμερα επιδόσεις τους.

Κάθε μέρα η προπόνηση θα είναι διαφορετική, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών του κάθε τμήματος.

Καλούνται, όσα παιδιά ηλικίας 5-17 χρόνων θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου, τα οποία ξεκινούν τις προπονήσεις για τη νέα αθλητική σεζόν στις 2/9, λειτουργώντας με επαγγελματικά πρότυπα, μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα:

Γενικός αρχηγός

Παπαχρήστος Βασίλειος

(6931042330)

Υπ. προπονητής ακαδημιών:

Καπουρνιώτης Μιχάλης

(6936578196)

Προπονητές

Μπόγδανος Δημήτρης

(6980069949)

Κοντάκης Βασίλης

(6945798512)

Γαλανάκης Νίκος

(6937014336)

Ανδρέογλου Άκης

(6979432396).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου