ΜΠΑΣΚΕΤ

Απονομές για την άνοδο στην A1 στους παίκτες της Ανόρθωσης

απονομές-για-την-άνοδο-στην-a1-στους-παί-4869

Την ερχόμενη Τετάρτη 8/7 θα πραγματοποιηθούν δυο οικογενειακά φιλικά παιχνίδια για την ομάδα της Ανόρθρωσης, που κέρδισε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Στις 7.15μ.μ οι παίδες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους εφήβους και στις 20.30 οι νέοι αθλητές (φετινές μεταγραφές) του αντρικού τμήματος θα αναμετρηθούν με τους παλιούς. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα γίνουν ώστε να εορτασθεί η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος της αντρικής ομάδος αλλά και για να γνωριστούν τόσο με τους νέους τους συμπαίχτες αλλά και με το μέλλον του συλλόγου(Εφηβικό-Παιδικό) τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που μέχρι στιγμής κρατούνται κρυφά ως επτασφράγιστο μυστικό.

Μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα, θα παρουσιαστούν από το Δ.Σ και θα τιμηθούν οι αθλητές που κατάφεραν την άνοδο στην Α1 κατηγορία αλλά και όσοι διακρίθηκαν σε διάφορες κατηγορίες, ενώ θα παρουσιαστούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Οι φετινές μεταγραφές αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση στον χώρο του τοπικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας πόσο ψηλά τοποθετούν και φέτος (3η χρονιά) τον πήχη οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Δυστυχώς, φέτος λόγω μέτρων ασφαλείας και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλής άθλησης από τον ΕΟΔΥ δεν μπορούμε να γιορτάσουμε την άνοδο μαζί με «όλους» τους μικρούς αθλητές, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας αλλά ελπίζουμε αυτό να συμβεί τη νέα αθλητική σεζόν που θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου με όνειρα για νέες αθλητικές εμπειρίες.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε και δημόσια στους χορηγούς -υποστηρικτές του συλλόγου, που εδώ και δυο χρόνια στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και είμαστε συνοδοιπόροι σε όμορφα ταξίδια που προσφέρει το μπάσκετ και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις κάτωθι επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες αυτών: κάβα Λιάπης, Φούρνος ΤΕΓΟΣ, την εταιρεία κλιματισμού Νάνος Νίκος, το εστιατόριο ΧΡΩΜΜΑΤΑ, το ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ, χρώματα-Καρπούζας, την καφετέρια CENTRA, το κατάστημα τροφίμων ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και το πολυιατρείο ΦΡΟΝΤΙΔΑ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου