ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον τελικό των εφήβων και πάλι ο Αιολικός Βόλου

στον-τελικό-των-εφήβων-και-πάλι-ο-αιολι-24305

Παρών και πάλι στον τελικό των εφήβων θα δώσει η ομάδα του Αιολικού, αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά τον νικητή του ζευγαριού Φαλώρεια-Ν. Κεραυνός. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18/7 και η ομάδα του Βόλου αναφέρει σε ανακοίνωση της: «Για μία ακόμη φορά ο Αιολικός Βόλου πρωταγωνιστεί και εκπροσωπεί το Ν. Μαγνησίας στις αναπτυξιακές ηλικίες. Από την ίδρυση του (2013) παρουσιάζει συνεχώς ανοδική πορεία στους παίδες και εφήβους. Συγκεκριμένα από το 2013-2020 η παιδική του ομάδα, στέφθηκε δύο φορές πρωταθλήτρια στο Ν. Μαγνησίας δύο φορές δευτεραθλήτρια και μια δευτεραθλήτρια Θεσσαλίας. Η εφηβική ομάδα πρωταθλήτρια Θεσσαλίας το 2017-18 συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Το 2018-19 η εφηβική ομάδα ήταν πάλι πρωταθλήτρια Ν. Μαγνησίας όπως και φέτος 2019-20 κερδίζοντας τον Γ.Σ.Β. στον τελικό. Η αντίπαλη ομάδα του Αιολικού θα είναι η νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από τον ημιτελικό μεταξύ της πρωταθλήτριας της Λάρισας και των Τρικάλων.

Οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ του Αιολικού Βόλου και φιλοδοξούν για μια ακόμη φορά να φέρουν την ομάδα τους στην κορυφή της Θεσσαλίας είναι: ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΝΑΣΙΚΑΣ ΘΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΜΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΑΣΩΝΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΑΠΡΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΚΙΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΓΑΛΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΧΟΡΜΟΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

Ο μεγάλος τελικός για τον πρωταθλητή Θεσσαλίας θα διεξαχθεί 17 ή 18 Ιουλίου σε ουδέτερο γήπεδο ανάλογα με την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση. Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του που με κόπο και θυσίες έφθασαν για μια ακόμη φορά στον τελικό Θεσσαλίας. Σημειώνεται ότι οι έφηβοι ήταν αήττητοι στο πρωτάθλημα του Ν. Μαγνησίας. Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο της ακαδημίας του Αιολικού κ. Σαμαρά Αντώνη και στους προπονητές της. ομάδας κ. κ. Μάνο Αντώνη, Τραγουδάρα Αντώνη, Δεμίρη Κων/νο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».

Το Σάββατο 4/7 παίζουν Αγριά και Ανόρθωση

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι ημερομηνίες των μπαράζ για τις ανόδους σε Γ’ Εθνική και Α1 ΕΣΚΑΘ. Αγριά και Ανόρθωση αγωνίζονται στο κλειστό των Φαρσάλων αμφότερες το Σάββατο 5 Ιουλίου κόντρα σε Αμπελώνα και ΕΑΛ αντίστοιχα. Αναλυτικά:

Μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική

Αγριά-Αμπελώνας το Σάββατο 4/7 στις 17:00 στο κλειστό των Φαρσάλων

Μπαράζ ανόδου στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Ανόρθωση-ΕΑΛ την Σάββατο 4/7 στις 19:00 στο κλειστό των Φαρσάλων

Τελικός κορασίδων Θεσσαλίας

Ολυμπιακός Βόλου-Σπάρτακος Λάρισας Κυριακή 5/7 στις 18:00 στο κλειστό των Φαρσάλων.

Τελικός παίδων Λάρισας

Κεραυνός-Φοίβος στις 25/6 ημέρα Πέμπτη στις 19:30 στο κλειστό του Αλκαζάρ (ΕΑΚΛ)

Ημιτελικοί παίδων Θεσσαλίας

Ιωνας-Νικητής Λάρισας την Κυριακή 28/6 στις 19:30 στο κλειστό των Φαρσάλων.

Αίολος-Ν. ΑΣΚ (ΚBA) την Κυριακή 28/6 στις 19:30 στο κλειστό του Παλαμά

Τελικός παίδων Θεσσαλίας

Ο τελικός παίδων θα διεξαχθεί την Κυριακή 5/7.

Ημιτελικοί Εφήβων Θεσσαλίας

Φαλώρεια-Ν. Κεραυνός το Σάββατο 11/7 στο κλειστό του Παλαμά

Ο Αιολικός περνά απευθείας στον τελικό, καθώς ο Απόλλωνας Καρδίτσας, με τον οποίον είχε κληρωθεί, δήλωσε αδυναμία συμμετοχής.

Τελικός Εφήβων Θεσσαλίας

Αιολικός-Νικητής Φαλώρεια-Ν. Κεραυνός το Σάββατο 18/7.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου