ΜΠΑΣΚΕΤ

Κεκλεισμένων θυρών η Νίκη Βόλου

κεκλεισμένων-θυρών-η-νίκη-βόλου-400121

Δίχως την παρουσία του κόσμου θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Β’ Εθνικής ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και το Φιλαθλητικό, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την ερχόμενη Κυριακή. Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στους γηπεδούχους επιβλήθηκε ποινή τιμωρίας της έδρας τους από τον αθλητικό δικαστή, έτσι η αναμέτρηση που είναι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής θα διεξαχθεί μπροστά από άδειες κερκίδες.

Αιτία αποτελούν τα όσα «άσχημα» κατέγραψε στο ΦΑ ο διαιτητής της τελευταίας εντός έδρας αναμέτρησης των κυανόλευκων κόντρα στο Ηράκλειο. Έτσι οι παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη θα στερηθούν της δύναμης του κόσμου τους σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση: «Ο αγώνας ΓΣ Νίκη Βόλου – Φιλαθλητικός ΑΟ της 08/01/2012 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά την υπ’ αριθμόν 475/16-12-2011 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΚ». Διαιτητές της Κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Λαζαρίδης και Πολυχρονιάδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Νήαρ Ηστ 13.00 Νήαρ Ηστ – Στρατώνι Δούκα 14.00 Δούκας – Διαγόρας Ρόδου Αιγάλεω 17.00 Αιγάλεω – Κόροιβος Αμαλιάδας ΜΕΝΤ 17.00 ΜΕΝΤ – Ηρακλής Γ ΔΑΚ Πολίχνης 17.00 Αναγέννηση Φλόγα – Αίολος Τρικάλων Λίντο 17.00 Ηράκλειο – Αγία Παρασκευή Κλ. Ν. Ιωνίας 17.00 Νίκη Βόλου – Φιλαθλητικός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου