ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιντερνετικά μίτινγκ του B.C.VOLOS

ιντερνετικά-μίτινγκ-του-b-c-volos-87966

Η ομάδα του B.C.VOLOS στο πλαίσιο της ενημέρωσης των νεαρών αθλητών και αθλητριών της, των γονέων τους, του προπονητικού τιμ, αλλά και όσων θέλουν να ενημερώνονται για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης προχώρησε σε ακόμα μια πρωτοποριακή ιδέα με τη δημιουργία μέσω του ίντερνετ προπονητικών μίτινγκ με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του ελληνικού μπάσκετ τόσο ως παίκτες αλλά και ως προπονητές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο.

Η ιδέα αρχικά άρχισε με την ενημέρωση των γονέων και των αθλητών-τριών σε εβδομαδιαία βάση και στις τελευταίες δύο εβδομάδες γίνεται με τη συμμετοχή μεγάλων προσωπικοτήτων του μπάσκετ.

«Από την προηγούμενη Πέμπτη που τα προπονητικά μίτινγκ του B.C.VOLOS γίνονται με τη συμμετοχή μεγάλων προπονητών έχουν πάρει μέρος οι:

Γιωργής Μπουσβάρος (μέλος των Ελλήνων προπονητών από το 1980, δούλεψε στις ομάδες ΧΑΝΘ-Άρης-Νέστωρας-Μακεδονικός-Λάρισα-και Ηρακλής, έπαιξε στην Εθνική ομάδα το 1958-59, έχει 18 τίτλους με τις ομάδες που έχει δουλέψει, είχε 22 παίκτες στις Εθνικές ομάδες, έχει παρακολουθήσει 159 σεμινάρια σε όλο τον κόσμο και έχει παρακολουθήσει 30 final four σε Ευρώπη και Αμερική).

Γκίνης Ζαφείρης ξεκίνησε από την ΧΑΝΘ στα 13 του χρόνια, πήρε πανελλήνια πρωταθλήματα και μετέπειτα πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 24 χρόνων, μετά πήγε στον Δημόκριτο, ως προπονητής έχει δουλέψει στην Α1 γυναικών όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Μέντ, στον Μέγα Αλέξανδρο, στη Νίκη Βόλου που την ανέβασε στην Α’ Εθνική το 1984 καθώς και σε πολλές άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας.

Μπογατσιώτης Κώστας γεννήθηκε το 1948, κ.φ. αγωγής στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών στην ειδικότητα της καλαθοσφαίρισης (30 χρόνια), έχει 11 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Ανδρών και 20 στην Εφήβων ως παίκτης έπαιξε στις ομάδες: Ηρακλής, ΑΕΚ, Απόλλων Αθηνών, Παπάγος και ως προπονητής έχει δουλέψει στις παρακάτω ομάδες: Ολυμπιακό (κατάκτηση ευρωπαϊκού 1997), Πανιώνιο Α1, Μαρούσι Α1, Παπάγου, Δάφνη, Πρωτέα, Παγκράτι, Εθνικό Πειραιά, Αμύντα, Αγία Παρασκευή, Ταταύλα, κολλέγιο Αρκάκειο (3 πανελλήνια πρωταθλήματα).

Επίσης 6 χρόνια ήταν ομοσπονδιακός προπονητής στις Εθνικές ομάδες (Γυναικών, Ελπίδων και Εφήβων που κατέκτησε το ολυμπιακό μετάλλιο θέση πρώτη μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών στο ΜΠΑΘ της Αγγλίας).

Οι παραπάνω προπονητές ανέλυσαν τα βασικά του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες, τον τρόπο προπόνησης, τις σχέσεις παιδιών, προπονητών, γονέων και πώς πρέπει να γίνεται η σωστή προπόνηση σε κάθε ηλικία δίνοντας κατευθύνσεις, επίσης μοιράστηκαν τις μεγάλες εμπειρίες τους στον χώρο του μπάσκετ και απάντησαν σε ερωτήσεις τόσο του προπονητικού τιμ της ομάδας, αλλά και γονέων, αθλητών που πήραν μέρος στις συζητήσεις.

Η όλη διαδικασία ήταν σε ζωντανή μετάδοση από την ομάδα και αυτό έδωσε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός ατόμων και αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως (εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας του B.C.VOLOS Κύρου Μιχαέλα για τις προσπάθειες που κάνει ώστε τα προπονητικά μας μίτινγκ να τα βλέπουν όλοι).

Συνεχίζουμε την ενημερωτική μας προσπάθεια στον χώρο του μπάσκετ και της καλαθοσφαίρισης είμαστε κοντά στους αθλητές και αθλήτριες μας στους γονείς τους και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τους ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στον χώρο, επίσης κάθε εβδομάδα στην σελίδα μας το FB (bcvolos ) ανεβάζουμε προπονητικά βιντεάκια που οι νεαροί μας παίκτες και παίκτριες όλων των τμημάτων μας να γυμνάζονται στο σπίτι τους (αυτά περιλαμβάνουν ατομική τεχνική και ασκήσεις ενδυνάμωσης για κάθε ηλικία και για κάθε τμήμα).

Επίσης ευχαριστούμε τους παραπάνω προπονητές που δέχτηκαν την πρότασή μας και τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά να μεταδίδουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες για να μπορέσουμε όλοι μας να γίνουμε καλύτεροι!!!

Το σύνθημά μας την περίοδο που διανύουμε είναι…

ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ…!!! WE ARE B.C.VOLOS ACADEMY BASKETABALL…( 2007-2020)…

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Καρακατσούνης Ιωάννης ( τεχ/κος δ/ντης-ομοσπονδιακός προπονητής) 6947691002-6946284232

Καρακατσούνησ Κων/νος (υπ. υποδομής) 6973881647

Ρούσης Δημήτρης (προπονητής) 6978080323

Υπ. δημοσίων σχέσεων Κύρου Μιχαέλα 6987048486, 6949691465

Επίσης από τη σελίδα μας στο FB (bcvolos)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου