ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουρνουά υποδομών της Νίκης

τουρνουά-υποδομών-της-νίκης-403630

Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει εσωτερικό τουρνουά υποδομών στη μνήμη δύο ανθρώπων του συλλόγου, του Σπύρου Αγγελινού και της αθλήτριας Αλεξάνδρας Νόλη. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 65 παιδιά, αγόρια και κορίτσια από τις υποδομές καλαθοσφαίρισης του συλλόγου γεννηθέντα τα έτη 2000-2004, χωρισμένα σε οκτώ ομάδες. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου 2012 με ώρες διεξαγωγής από 9:45 π.μ. μέχρι 2:00 μ.μ. Την επιμέλεια των αγώνων την έχουν οι προπονητές Απόστολος Καμακάς, Αντώνης Σαμαράς και Σπύρος Στρατίκης.

Οι διοργανωτές του τουρνουά καλούν τους φίλους της Νίκης, του μπάσκετ και τους γονείς να παρακολουθήσουν τους αγώνες και τις προσπάθειες των λιλιπούτειων παικτών της Νίκης Βόλου. Το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά είναι παιχνίδι που σαν μόνο στόχο έχει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την ευκαιρία που τους δίνεται να παίξουν σε αγώνες και σε διαγωνιστικά παιχνίδια. Η καρδιά της νέας γενιάς παικτών της Νίκης Βόλου τις μέρες αυτές θα χτυπάει στο κλειστό της Ν. Ιωνίας.

* Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει την Ποτοεμπορική Βελεστίνου Κ. Ν. Σαράντης «Πηγή Ολύμπου» για την ευγενική χορηγία στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά και στις υποδομές του συλλόγου, καθώς και τον φούρνο «Αρτόπολις» που θα προσφέρει τις νόστιμες λιχουδιές του στα παιδιά κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου