ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυανόλευκα…Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ

κυανόλευκαχριστουγεννιάτικο-τουρ-403837

Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει εσωτερικό τουρνουά υποδομών στη μνήμη δύο ανθρώπων του συλλόγου του Σπύρου Αγγελινού και της αθλήτριας Αλεξάνδρας Νόλη.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 65 παιδιά, αγόρια και κορίτσια από τις υποδομές καλαθοσφαίρισης του συλλόγου γεννηθέντα τα έτη 2000-2004, χωρισμένα σε οκτώ ομάδες.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου 2012 με ώρες διεξαγωγής από 9:45π.μ. μέχρι 2:00μ.μ. Την επιμέλεια των αγώνων την έχουν οι προπονητές Απόστολος Καμακάς, Αντώνης Σαμαράς και Σπύρος Στρατίκης.

Οι διοργανωτές του τουρνουά καλούν τους φίλους της Νίκης, του μπάσκετ και τους γονείς να παρακολουθήσουν τους αγώνες και τις προσπάθειες των λιλιπούτειων παικτών της Νίκης Βόλου.

Το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά είναι παιχνίδι που σαν μόνο στόχο έχει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την ευκαιρία που τους δίνεται να παίξουν σε αγώνες και σε διαγωνιστικά παιχνίδια.

Η καρδιά της νέας γενιάς παικτών της Νίκης Βόλου τις μέρες αυτές θα χτυπάει στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Σας περιμένουμε όλους.

* Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει την Ποτοεμπορική Βελεστίνου Κ. Ν. Σαράντης «Πηγή Ολύμπου» για την ευγενική χορηγία στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά και στις υποδομές του συλλόγου, καθώς και τον φούρνο «Αρτόπολις».

Ανακοίνωση Blue Club

«Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σ.Φ.Blue Club «Π. Ντοκούζης» προσκαλούν όλα τα αδέρφια μας, μετά την αλλαγή του χρόνου, (στις 00:45) στα γραφεία του συνδέσμου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Πρωτοχρονιά και να νοιώσουμε τη ζεστασιά της Νικιώτικης οικογένειάς μας σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά. Θα χαρούμε να είσαστε όλοι στην παρέα μας. Σας περιμένουμε. Καλή χρονιά υγεία και ευτυχία σε όλους».

Παζάρι Αγάπης των οργανωμένων

Για τις άγιες αυτές ημέρες που έρχονται, οι σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης Βόλου από κοινού (Όμιλος Φιλάθλων Νίκης, Blue club, Blue Angels, Volos club θύρα 3) διοργανώνουν το «ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ». Με ανακοίνωση των συνδέσμων αναφέρεται: «Στηρίζουμε τα παιδιά του ορφανοτροφείου που το έχουν ανάγκη, με ρούχα-τρόφιμα-παιχνίδια. Οι μέρες που περνάμε και τα χρόνια που έρχονται είναι σίγουρα πάρα πολύ δύσκολα για την κοινωνία μας αλλά και για όλους εμάς. Έστω και στα δύσκολα όμως εμείς θα είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά να τους προσφέρουμε την αγάπη μας πάνω απ’ όλα και τη στοργή. Για περισσότερες πληροφορίες και στους τέσσερις συνδέσμους και στον ραδιοφωνικό σταθμό BLUE STAR 103 FM, ο οποίος είναι και χορηγός επικοινωνίας σε αυτή την προσπάθεια».

Ανακοίνωση ΟΦ Νίκης

Από τον ΟΦ Νίκης ανακοινώνεται ότι η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διοργανώνει ο Όμιλος με δώρο μία τηλεόραση Grundig 22’’, για την ενίσχυση του τμήματος πόλο της Ερασιτεχνικής Νίκης, θα διεξαχθεί στις 3/1/2012, σύμφωνα με τα τρία τελευταία νούμερα του πρώτου αριθμού του λαϊκού λαχείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου