ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαδικτυακές προπονήσεις στον Αιολικό

διαδικτυακές-προπονήσεις-στον-αιολι-123431

Σε προπονήσεις μέσω διαδικτύου προχώρησε ο Αιολικός Βόλου με την νεανική ομάδα μπάσκετ της Μαγνησίας να θέλει να κρατήσει επαφή με τους αθλητές και αυτοί να διατηρήσουν όσο γίνεται στην περίοδο της καραντίνας την φυσική τους κατάσταση…

Ετσι οι νεαροί μπασκετμπολίστες μέσω Skype θα προπονούνται με βάση πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας.

Στην ανακοίνωση της ομάδας του Αιολικού αναφέρονται τα εξής: «Ο Αιολικός Βόλου πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά. Στην προσπάθειά μας οι αθλητές μας να μην χάσουν την φυσική τους κατάσταση, αλλά και την επαφή με τους προπονητές τους, τους συμπαίκτες τους δημιουργήσαμε το πρόγραμμα «Psysical education at home: basketball training programme».

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα προσπαθήσουμε να έχουμε συχνή επικοινωνία με τους αθλητές μας, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την φυσική κατάσταση των αθλητών μας (βελτίωση της ευλυγισίας, δύναμης, ισορροπίας) και την καλή τεχνική (Σουτ, πάσα, ντρίπλα).

Ακόμα μέσα από το πρόγραμμα θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε την καλή ψυχολογία των αθλητών μας και την υποστήριξη τους με τη συχνή επαφή των αθλητών μεταξύ τους, αλλά και των προπονητών τους.

Οι διαδικτυακές προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα. Θα χωρίσουμε τους αθλητές μας σε τρία τμήματα. Το πρώτο τμήμα αντρικό, εφηβικό, παιδικό Α και παιδικό Β με υπεύθυνο τον coach Αντώνη Σαμαρά θα γυμνάζεται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 11:45, το δεύτερο τμήμα Παιδικό Γ, Ακαδημίες αγοριών 2008-09-11 και junior με υπεύθυνο τον Coach Δεμίρη Κωνσταντίνο θα γυμνάζεται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00. Το τρίτο τμήμα Γυναικείο-Νεάνιδες, κορασίδες, παγκορασίδες και ακαδημία κοριτσιών με υπεύθυνο τον coach Αντώνη Τραγουδάρα θα γυμνάζεται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 12:30.

Το πρόγραμμα θα διαρκεί 45 λεπτά.

Για την καλύτερη λειτουργία των προπονήσεων θα πρέπει όλοι οι αθλητές μας να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Skype και να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προπονητή του κάθε τμήματος.

Οι λογαριασμοί των προπονητών.

Σαμαράς Αντώνης τηλ: 6980741664 όνομα: ANTONIOS SAMARAS

Δεμίρης Κων/νος τηλ: 6981121162 όνομα: Κωνσταντίνος Δεμίρης

Τραγουδάρας Αντώνης τηλ: 6984072938 όνομα: Τραγουδάρας Αντώνης

Τηλέφωνο γραμματείας: 6937153177.

Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε μαζί και δυνατοί.

Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε πίσω στην προπόνηση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου